- 20 Mart 2008
- 140.542
- 210.496
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çıktı çok şükür gül goncammm,ohh beee daha da iyi olacak inşallahGüzel haberlerini alalımda nevoşun,bir kendine gelsin mesaj atarım
Geçmiş olsun sanada gül goncamYarın sabahta hastane işim var,kemik erimesi iğnem vardıya onun raporunu alıp yaptırımam lazım.
Nevoş ameliyattayken kimi arıyorsun? Telefonu kızlarında falan mı?Çıktı çok şükür gül goncammm,ohh beee daha da iyi olacak inşallah
Geçmiş olsun ablamYarın sabahta hastane işim var,kemik erimesi iğnem vardıya onun raporunu alıp yaptırımam lazım.
Yanında kizi var nazom,mesaj attıkça bana cevap verdi yoksa catlardim orta yerimdenNevoş ameliyattayken kimi arıyorsun? Telefonu kızlarında falan mı?
Çok şükür kızlarlamı görüştün çicemmmÇıktı çok şükür gül goncammm,ohh beee daha da iyi olacak inşallah
Çok sağol canım benimGeçmiş olsun sanada gül goncam
Canım benim çok sağolGeçmiş olsun ablam
Dur bende hemen mesaj atayımYanında kizi var nazom,mesaj attıkça bana cevap verdi yoksa catlardim orta yerimden
Evet gül goncam kizi mesaj attı, narkozun etkisindeymis daha çoğu gitti azı kaldı şükürÇok şükür kızlarlamı görüştün çicemmm
Çok sağol canım benim
Çok şükür Benimde aklım Nevoştaydı Allahım daha iyi etsin inşallahEvet gül goncam kizi mesaj attı, narkozun etkisindeymis daha çoğu gitti azı kaldı şükür
Şimdi yazdım bende çicemmm,kendine gelsin toparlasın ararım sesini duyarım en azından . geçti bitti sonunda kurtlacak o ağrılardan da.Evet gül goncam kizi mesaj attı, narkozun etkisindeymis daha çoğu gitti azı kaldı şükür
Çok şükür kızlarlamı görüştün çicemmm
Çok sağol canım benim
Çok şükür Benimde aklım Nevoştaydı Allahım daha iyi etsin inşallah
Bundan sonra düğün bayram inş çok şükür bitti gittiŞimdi yazdım bende çicemmm,kendine gelsin toparlasın ararım sesini duyarım en azından . geçti bitti sonunda kurtlacak o ağrılardan da.
Çok şükürBundan sonra düğün bayram inş çok şükür bitti gitti
Amin canımÇıktı çok şükür gül goncammm,ohh beee daha da iyi olacak inşallah
Aaaaaa çok geçmiş olsun canım benim, rabbim beterinden korusun inş 18 eylul retro var,ondan belkide duygusallığınMotorla küçük çaplı bir kaza yaptım kol ve bacaklarımda küçük sıyırıp ve morluklar var yinede Mr çekildim
Nedeni net olmayan bir duysallik ve dalgınlık vardı üstümde zaten
Ben o retronun ...Aaaaaa çok geçmiş olsun canım benim, rabbim beterinden korusun inş 18 eylul retro var,ondan belkide duygusallığın