- 17 Ağustos 2023
- 7.198
- 19.292
Çok geçmiş olsun canımMotorla küçük çaplı bir kaza yaptım kol ve bacaklarımda küçük sıyırıp ve morluklar var yinede Mr çekildim
Nedeni net olmayan bir duysallik ve dalgınlık vardı üstümde zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun canımMotorla küçük çaplı bir kaza yaptım kol ve bacaklarımda küçük sıyırıp ve morluklar var yinede Mr çekildim
Canimmmmmmm nevosummmm, öldüm öldüm dirildim cok iyi olacaksınGeldim canlarİyi olacağım inşallah dualarınıza talibim
İyi olacağım canımCanimmmmmmm nevosummmm, öldüm öldüm dirildim cok iyi olacaksın
Çok ağrın var mıİyi olacağım canım
Var canım Rahmi ve yumurtamın biri almışlar.Çok ağrın var mı
Rabbim tez zamanda tüm acılarını dindirsin inş canimmm nevosummmm hep dua ettim sanaVar canım Rahmi ve yumurtamın biri almışlar.
Allah razı olsun canımRabbim tez zamanda tüm acılarını dindirsin inş canimmm nevosummmm hep dua ettim sana
Çok çok geçmiş olsun Nevoş dualarımız her zaman seninleGeldim canlarİyi olacağım inşallah dualarınıza talibim
Tez zamanda ağrısız günlere kavuş inşaallah canım benimVar canım Rahmi ve yumurtamın biri almışlar.
Kııızzzzzzz ayy geçmiş olsun yaa neye dalgınlığa geldi bukadarMotorla küçük çaplı bir kaza yaptım kol ve bacaklarımda küçük sıyırıp ve morluklar var yinede Mr çekildim
Çok çok geçmiş olsun Nevoş dualarımız her zaman seninle
Amin Allah razı olsunTez zamanda ağrısız günlere kavuş inşaallah canım benim
Canım benim çok geçmiş olsun RABBİM tez vakitte kalıcı şifalar versin. Sağlıkla sıhhatle kolaylıkla toparlan inşaAllah duamdasın nevrestemmGeldim canlarİyi olacağım inşallah dualarınıza talibim
Allah razı olsun canım benim çok teşekkür ederimCanım benim çok geçmiş olsun RABBİM tez vakitte kalıcı şifalar versin. Sağlıkla sıhhatle kolaylıkla toparlan inşaAllah duamdasın nevrestemm
Günaydın herkese hayırlı sabahlar
Sağ ol canım iyiyim şükürKııızzzzzzz ayy geçmiş olsun yaa neye dalgınlığa geldi bukadar
Çok geçmiş olsun nevoşGeldim canlarİyi olacağım inşallah dualarınıza talibim
Nevoşcum çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum,geçecek ağrıların artık sende çok çok daha iyi olacaksın güzel haberini aldık en azından,Dün mesaj atmıştım kızlrla haberleştik.Geldim canlarİyi olacağım inşallah dualarınıza talibim
Çok geçmiş olsun şimdi nasılsın iyisindşr umarım,çok dikkatli olmak lazım .Motorla küçük çaplı bir kaza yaptım kol ve bacaklarımda küçük sıyırıp ve morluklar var yinede Mr çekildim
Sağ ol canımÇok geçmiş olsun nevoş