- 20 Mart 2008
- 140.778
- 211.360
- 60
Çıktı çok şükür gül goncammm,ohh beeeGüzel haberlerini alalımda nevoşun,bir kendine gelsin mesaj atarım
Geçmiş olsun sanada gül goncamYarın sabahta hastane işim var,kemik erimesi iğnem vardıya onun raporunu alıp yaptırımam lazım.
Nevoş ameliyattayken kimi arıyorsun? Telefonu kızlarında falan mı?Çıktı çok şükür gül goncammm,ohh beeedaha da iyi olacak inşallah
Geçmiş olsun ablamYarın sabahta hastane işim var,kemik erimesi iğnem vardıya onun raporunu alıp yaptırımam lazım.
Yanında kizi var nazom,mesaj attıkça bana cevap verdiNevoş ameliyattayken kimi arıyorsun? Telefonu kızlarında falan mı?
Çok şükür kızlarlamı görüştün çicemmmÇıktı çok şükür gül goncammm,ohh beeedaha da iyi olacak inşallah
Çok sağol canım benimGeçmiş olsun sanada gül goncam
Canım benim çok sağolGeçmiş olsun ablam
Dur bende hemen mesaj atayımYanında kizi var nazom,mesaj attıkça bana cevap verdiyoksa catlardim orta yerimden
Evet gül goncam kizi mesaj attı, narkozun etkisindeymis dahaÇok şükür kızlarlamı görüştün çicemmm
Çok sağol canım benim
Çok şükürEvet gül goncam kizi mesaj attı, narkozun etkisindeymis dahaçoğu gitti azı kaldı şükür
Şimdi yazdım bende çicemmm,kendine gelsin toparlasın ararım sesini duyarım en azından .Evet gül goncam kizi mesaj attı, narkozun etkisindeymis dahaçoğu gitti azı kaldı şükür
Çok şükür kızlarlamı görüştün çicemmm
Çok sağol canım benim
Çok şükürBenimde aklım Nevoştaydı Allahım daha iyi etsin inşallah
Bundan sonra düğün bayram inşŞimdi yazdım bende çicemmm,kendine gelsin toparlasın ararım sesini duyarım en azından .geçti bitti sonunda kurtlacak o ağrılardan da.
Çok şükürBundan sonra düğün bayram inşçok şükür bitti gitti
Amin canımÇıktı çok şükür gül goncammm,ohh beeedaha da iyi olacak inşallah
Aaaaaa çok geçmiş olsun canım benim, rabbim beterinden korusun inşMotorla küçük çaplı bir kaza yaptım kol ve bacaklarımda küçük sıyırıp ve morluklar var yinede Mr çekildim
Nedeni net olmayan bir duysallik ve dalgınlık vardı üstümde zaten
Ben o retronun ...Aaaaaa çok geçmiş olsun canım benim, rabbim beterinden korusun inş18 eylul retro var,ondan belkide duygusallığın