- 9 Ekim 2013
- 6.152
- 7.897
Allah yardım etsin canım zor tabiCanım okul var çocuklar,ev kim ilgilenecekBen riske atamam bana en az 1 ay birileri bakmalı ,ağır iş yapmamam lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah yardım etsin canım zor tabiCanım okul var çocuklar,ev kim ilgilenecekBen riske atamam bana en az 1 ay birileri bakmalı ,ağır iş yapmamam lazım
Kimse yıkamaz beniBağışıklık demeyelimde galip geliyorum evelallah de abla Yikamaz bunlar seniiii
Sağ ol canımAllah yardım etsin canım zor tabi
Kimse yıkamaz beni
BendeYaa ben buna bayiliyorummmmm
O başı çekiyorHele minik
Koy gitsinO başı çekiyor
Hap koymasamda hap koymuş oluyorum zaten, biliyorsun
yok ya yapamamKoy gitsin
Dolu dolu bir gün gecmiş seninde nevoş ne tesadüf bende bugun kuzenımde kahvaltıdaydım bayadır görüşülmeyınce muhabbette cok tatlı oluyorİyiyim canım sağ ol
Kuzenimin tuhafiye dükkanı var.Bugün annem ve teyzemle onun dükkana gittik.
Oturma yeri var.Yani müsait bir ortam
2 yıldır gidemiyorduk.
Erken kahvaltıya gittik.Boş gitmek istemedim. Akşamdan hamur yoğurdum iç hazırladım sabah gözleme yaptım.Tabi çocuklara beslenmede koydum
4 gibi eve geldim.Kalan hamura devamAnnemlerde geldi.şimdi gittiler.
Kuzenime yardım ettim biraz dükkanı düzenledim,sohbet muhabbet akşam oldu
Aynen canımDolu dolu bir gün gecmiş seninde nevoş ne tesadüf bende bugun kuzenımde kahvaltıdaydım bayadır görüşülmeyınce muhabbette cok tatlı oluyor
Haklısın nevoşum pandemi hediyeleri bunlar hep işte Sahii cenna nerde oda pek yoktu bugunn Jenna16Aynen canım
Güya memlekete geldim bol bol vakit geçirecektik.Evlere kapandık
Arada gelip gidiyorum canım,nasılsın?Haklısın nevoşum pandemi hediyeleri bunlar hep işte Sahii cenna nerde oda pek yoktu bugunn Jenna16
Oda mı geziyor yoksaHaklısın nevoşum pandemi hediyeleri bunlar hep işte Sahii cenna nerde oda pek yoktu bugunn Jenna16
Jenna ev kuşuOda mı geziyor yoksa
Ooo maşaallahJenna ev kuşu
Sen nasılsın aşkom?Ooo maşaallah
İyiyim canım sağ olSen nasılsın aşkom?
Allah daha iyi etsinİyiyim canım sağ ol
CümlemizeAllah daha iyi etsin