İlkler iyi geldi ondan bir gevşedimAh nevoşum ya geçersin ben inaniyorum. Ameliyattan sonra başlarız bizde toparlayinca
İnşaallah canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlkler iyi geldi ondan bir gevşedimAh nevoşum ya geçersin ben inaniyorum. Ameliyattan sonra başlarız bizde toparlayinca
Hayırlı haberler alın inşaallahSultanım nefrolojiye gitmiştik ultrason istedi o da 9 Aralik a verdi randevuyu ona gideceğiz işte, idrar sonucu çıktı bi, bazı değerler yüksek tabi, ama kan ve ultrason da çıksın toptan götüreceğiz bakalım ne diyecek, haber ederimm❤❤
Oyy kuzular allah yardımcınız olsun inş, güzel güzel buyuyunÖyle mi Allah acil şifalar versin inşallah, sağ ol kukrişimm sen nasılsın
Yaa sosyalimm tam şapşik olduk gerçekten annem gitti sudan cıkmış balığa döndüm panik halinde bebek bakmaya çalışıyorum
Sultanım nefrolojiye gitmiştik ultrason istedi o da 9 Aralik a verdi randevuyu ona gideceğiz işte, idrar sonucu çıktı bi, bazı değerler yüksek tabi, ama kan ve ultrason da çıksın toptan götüreceğiz bakalım ne diyecek, haber ederimm❤❤
Ah nevoş o rehavet hep oluyo, huy herkeste ayniİlkler iyi geldi ondan bir gevşedim
İnşaallah canım
Ama işte ortalama yüksek olsa dgs de iyi olurAh nevoş o rehavet hep oluyo, huy herkeste ayni
Yaaa niye girmiyon ki nevoşAma işte ortalama yüksek olsa dgs de iyi olur
Gerçi belki ona bile girmem
Anaaa sen ne zaman doğurdun? Dün de aklıma gelmişti acaba ne zamandı doğum diye.Valla nasıl olalim prenses ağlıyor ben ağlıyorum birlikte gaz sancısını atlatmayı bekliyoruz. Onun dışında az uyku ile ayakta kalma, wc girmek için bile fırsat kollama şeklinde ilerliyor hayat sen nasılsın sultanımmm
BilmiyorumYaaa niye girmiyon ki nevoş
Okula başlayacak önümüzdeki yılAnaaa sen ne zaman doğurdun? Dün de aklıma gelmişti acaba ne zamandı doğum diye.
İyiyim nevosum annemlerdeyiz o yüzden cok tele bakamadım sen nasılsınnOriana canım bugün nasılsın
Nevoşum bence bu sene onlisansa bir gir soruları gör. Sana kesinlikle onlisanstan atanmani tavsiye ederim. Biliyorum hedefin başka ama bunuda bi düşün, sana artısı olur. Birde kendi hayallerinden vazgeçme, beraber girinBilmiyorum
Seneye benim kızlarda sınava girecekBakalım şartlar bana uyacak mı
Bende iyiyim canım sağ olİyiyim nevosum annemlerdeyiz o yüzden cok tele bakamadım sen nasılsınn
Canım önlisans 93 ten alıyorBenim o puanı almam imkansızNevoşum bence bu sene onlisansa bir gir soruları gör. Sana kesinlikle onlisanstan atanmani tavsiye ederim. Biliyorum hedefin başka ama bunuda bi düşün, sana artısı olur. Birde kendi hayallerinden vazgeçme, beraber girin
Nevoş yaa kendini hafife alma,sen çok iyisin çalışma konusunda lisans soruları da çok daha zor ama onda da en az bi 85 vardır benceCanım önlisans 93 ten alıyorBenim o puanı almam imkansız
Yok lisans 73-75 canımNevoş yaa kendini hafife alma,sen çok iyisin çalışma konusunda lisans soruları da çok daha zor ama onda da en az bi 85 vardır bence
Hadi yaaaa ne kadar iyiymiş nevoş keşke bizimde olsaydiYok lisans 73-75 canım
Ama o bile bana çok uzakHadi yaaaa ne kadar iyiymiş nevoş keşke bizimde olsaydi
Sağol sosyalimSenin matmazel bakışını yesinler
Sağol aşkom sen güzel görüyorsunSen hep öylesin
Amin canımÖyle mi Allah acil şifalar versin inşallah, sağ ol kukrişimm sen nasılsın