• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz''Kış Sebze Yemekleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    727
  • Anket Kapalı .
Bu arada Evva Evva nerelerde geçen etiket yapmıştım merak ediyorum haberiniz var mı
Babası rahatsızlanmış onunla ilgileniyor canım ama daha iyiymiş son durumu 😊
Sana da kolaylıklar versin Allah prensesle 😘

Valla nasıl olalim prenses ağlıyor ben ağlıyorum birlikte gaz sancısını atlatmayı bekliyoruz. Onun dışında az uyku ile ayakta kalma, wc girmek için bile fırsat kollama şeklinde ilerliyor hayat😂😂 sen nasılsın sultanımmm
Allahım hallere bak hallere yaaa yesinler sizi sapsikler 🤗🤩😍🍒🍒💋

Valla nasıl olalim prenses ağlıyor ben ağlıyorum birlikte gaz sancısını atlatmayı bekliyoruz. Onun dışında az uyku ile ayakta kalma, wc girmek için bile fırsat kollama şeklinde ilerliyor hayat😂😂 sen nasılsın sultanımmm
Allah kolaylık versin canım🤩
Sağlık sıkıntıları ne oldu bir gelişme var mı🤗
İyiyim canım çok şükür🥰

Babası rahatsızlanmış onunla ilgileniyor canım ama daha iyiymiş son durumu 😊
Sana da kolaylıklar versin Allah prensesle 😘
Öyle mi Allah acil şifalar versin inşallah, sağ ol kukrişimm 🥰🥰 sen nasılsın
Allahım hallere bak hallere yaaa yesinler sizi sapsikler 🤗🤩😍🍒🍒💋
Yaa sosyalimm tam şapşik olduk gerçekten annem gitti sudan cıkmış balığa döndüm panik halinde bebek bakmaya çalışıyorum 😂😂
Allah kolaylık versin canım🤩
Sağlık sıkıntıları ne oldu bir gelişme var mı🤗
İyiyim canım çok şükür🥰
Sultanım nefrolojiye gitmiştik ultrason istedi o da 9 Aralik a verdi randevuyu ona gideceğiz işte, idrar sonucu çıktı bi, bazı değerler yüksek tabi, ama kan ve ultrason da çıksın toptan götüreceğiz bakalım ne diyecek, haber ederimm😌❤❤

Back