Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Valla nasıl olalim prenses ağlıyor ben ağlıyorum birlikte gaz sancısını atlatmayı bekliyoruz. Onun dışında az uyku ile ayakta kalma, wc girmek için bile fırsat kollama şeklinde ilerliyor hayat sen nasılsın sultanımmm
Valla nasıl olalim prenses ağlıyor ben ağlıyorum birlikte gaz sancısını atlatmayı bekliyoruz. Onun dışında az uyku ile ayakta kalma, wc girmek için bile fırsat kollama şeklinde ilerliyor hayat sen nasılsın sultanımmm
Sultanım nefrolojiye gitmiştik ultrason istedi o da 9 Aralik a verdi randevuyu ona gideceğiz işte, idrar sonucu çıktı bi, bazı değerler yüksek tabi, ama kan ve ultrason da çıksın toptan götüreceğiz bakalım ne diyecek, haber ederimm❤❤