Sebze Yemekleri Denenmiş Kış Sebze Yemek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Kış Sebze Yemekleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    727
  • Anket Kapalı .
WunderLost WunderLost nasılsın canım prenses nasıl🤩🤗
Valla nasıl olalim prenses ağlıyor ben ağlıyorum birlikte gaz sancısını atlatmayı bekliyoruz. Onun dışında az uyku ile ayakta kalma, wc girmek için bile fırsat kollama şeklinde ilerliyor hayat😂😂 sen nasılsın sultanımmm

Valla nasıl olalim prenses ağlıyor ben ağlıyorum birlikte gaz sancısını atlatmayı bekliyoruz. Onun dışında az uyku ile ayakta kalma, wc girmek için bile fırsat kollama şeklinde ilerliyor hayat😂😂 sen nasılsın sultanımmm
Allahım hallere bak hallere yaaa yesinler sizi sapsikler 🤗🤩😍🍒🍒💋

Allah kolaylık versin canım🤩
Sağlık sıkıntıları ne oldu bir gelişme var mı🤗
İyiyim canım çok şükür🥰

Babası rahatsızlanmış onunla ilgileniyor canım ama daha iyiymiş son durumu 😊
Sana da kolaylıklar versin Allah prensesle 😘
Öyle mi Allah acil şifalar versin inşallah, sağ ol kukrişimm 🥰🥰 sen nasılsın
Allahım hallere bak hallere yaaa yesinler sizi sapsikler 🤗🤩😍🍒🍒💋
Yaa sosyalimm tam şapşik olduk gerçekten annem gitti sudan cıkmış balığa döndüm panik halinde bebek bakmaya çalışıyorum 😂😂
Allah kolaylık versin canım🤩
Sağlık sıkıntıları ne oldu bir gelişme var mı🤗
İyiyim canım çok şükür🥰
Sultanım nefrolojiye gitmiştik ultrason istedi o da 9 Aralik a verdi randevuyu ona gideceğiz işte, idrar sonucu çıktı bi, bazı değerler yüksek tabi, ama kan ve ultrason da çıksın toptan götüreceğiz bakalım ne diyecek, haber ederimm😌❤❤

X