Amin inşaallahİnanırım aşko
Aynen aşko bir hafta daha yoğun geçecek böyle bakalım Allah kolaylıklar versin hepimize
Bize dinlenme yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşaallahİnanırım aşko
Aynen aşko bir hafta daha yoğun geçecek böyle bakalım Allah kolaylıklar versin hepimize
Hiç sorma aşko ,tatilde hiçbirşey yapmayacağım diyorum amaAmin inşaallah
Bize dinlenme yok
Çek at bakemmm
Benim tatil yok kursa devamHiç sorma aşko ,tatilde hiçbirşey yapmayacağım diyorum ama
Boşver güzel olmadıÇek at bakemmm
Nevoo ne kursuba gidiyon gııBenim tatil yok kursa devam
Nakış canımNevoo ne kursuba gidiyon gıı
Hahahah anladumm seniii senkötü yapmazsın beceremezsin bileeeemm...Boşver güzel olmadı
Oooo kanaviçede yapıyormusunuz pekiiNakış canım
Yok ya benimde kötü yaptığım şeyler mutlaka vardırHahahah anladumm seniii senkötü yapmazsın beceremezsin bileeeemm...
Evet canım yapıyorum.Hatta onunla başladım. Tel kırma,antika,suzeni falan yapacağız.Runer yapıyorum şimdi.Kenar katlama,antika falan o aşamadayımOooo kanaviçede yapıyormusunuz pekii
Alla allaa deseleerrr inanmamm ha benYok ya benimde kötü yaptığım şeyler mutlaka vardır
Ben etamin ve kanaviçe tekbaşıma yapip öğrendim evdee eşimde yardım etmişti yoksa pes ediyordumEvet canım yapıyorum.Hatta onunla başladım. Tel kırma,antika,suzeni falan yapacağız.Runer yapıyorum şimdi.Kenar katlama,antika falan o aşamadayım
İnan inanAlla allaa deseleerrr inanmamm ha ben
Ben biliyordum sadeceYa amacım nakış.öğrenmek değil.Pek tarzım değil aslındaKime söylesem şaşırıyorAmacım sosyallik ve bir şeyler yapmak.Ortamımız çok güzelKeyifle gidiyorum.3-5 te bir şey yaptım mı tamamdırBen etamin ve kanaviçe tekbaşıma yapip öğrendim evdee eşimde yardım etmişti yoksa pes ediyordum
Senin öğrencilik sürecek yani He aşkoBenim tatil yok kursa devam
Az kaldııı kategori ne olcakkkİnan inan
Ayyy evett bazen ortam güzel oluyorr nevoşum eğleniyorsunn bende biara yazılcaktım sonr abirşey oldu fırsat olmadı başvurmaya öylede kaldııBen biliyordum sadeceYa amacım nakış.öğrenmek değil.Pek tarzım değil aslındaKime söylesem şaşırıyorAmacım sosyallik ve bir şeyler yapmak.Ortamımız çok güzelKeyifle gidiyorum.3-5 te bir şey yaptım mı tamamdır
Aynen ben devam edeceğimSağ ol aşkomSenin öğrencilik sürecek yani He aşko
Olsun o sana iyi gelir
Söyledim yaAz kaldııı kategori ne olcakkk