Çok ihtiyacım vardı sosyalliğeAyyy evett bazen ortam güzel oluyorr nevoşum eğleniyorsunn bende biara yazılcaktım sonr abirşey oldu fırsat olmadı başvurmaya öylede kaldıı
Ben kaçırdım kuzuşum ne zaman dedinSöyledim ya
Hahahahaha sen herşeye mükemmellssiinnnÇok ihtiyacım vardı sosyalliğeElimde yatkın
Bir yakınım dalga geçiyor.Bir o kalmıştı aman eksik olmasın her şeye elini at diyor
Eksik olduğumuz çok şey varHahahahaha sen herşeye mükemmellssiinnn
Onuda tamamlarızzz pampaaaaEksik olduğumuz çok şey var
Ne tükürdün kiraza
Sormaaa bana haber vermezz cok şaşırttı beniiiğğNe tükürdün kiraza
Kim söyliycek banaa simdi kategoriyiiuuAynen öğreniriz
Boşver bilsen ne olacak bak bana sıkıntı ediyormuyum hayırSormaaa bana haber vermezz cok şaşırttı beniiiğğkategori neolduğu belliymiş ama benim haberim yiohhhh
Ama katılacamm busefferrr habibtooBoşver bilsen ne olacak bak bana sıkıntı ediyormuyum hayır
Beceriksizmisin tatlıdaAma katılacamm busefferrr habibtooinşaallahh bana uyarsa tatlı hariç
Aayyy allahuummm sonunda gördün etiketimi kaçkere ettiimm kaçırdınn beniiiiğğCanımm
Hhahah yok kuzumm hamileyim ya bana tatlı yasak sekerim sınırda maaleseffBeceriksizmisin tatlıda
Oo döktürmüşsün yine nevoş afiyetle yersiniz yarın inşallahYarın kursta nöbetçiyim.Yiyecek götürüyoruz.Kızlarında yerli malı kutlaması var.Katmer poğaça yaptım.Fazla yapınca 2 saattir mutfaktayım
Hayırlısıyla gelsin bebişin dikkat et tatlı olursa buralara gelmeHhahah yok kuzumm hamileyim ya bana tatlı yasak sekerim sınırda maaleseff