Değişir değişir ben 60 la kapatırım belki nevoşBu yarışmada bitti galibaSon gün gün değişir mi
Çok şükür her şey yolunda canımJenna16 cennaam nasılsınn dün falan seni cok göremedim özledim hersey yolunda dimi kuzenlerinle zaman gecıeıyordun hala ondan mı yogunsuun
Toplu bişeyler yapmak hele uzun aradan sonra cok güzel dimiÇok şükür her şey yolunda canımEvet ,kahvaltı, akşam çayı derken yoğunluk oldu Sen nasılsın?❤
Çok şükür, hep yolunda olsun kuzumToplu bişeyler yapmak hele uzun aradan sonra cok güzel dimibende iyiyim şükür cennacım hersey yolunda burdada
Maşallah size cennam ağzınızın tadı bozulmasın hiçÇok şükür, hep yolunda olsun kuzumEvet harika,uzakta da olsalar her biri kardeşimiz gibi,tüm kuzenler birbirini öyle görür,çok sansliyiz
Amin kuzumMaşallah size cennam ağzınızın tadı bozulmasın hiçBugunde kimsecikler yok topikte yahu
Olabilir kuzucumAmin kuzumTV de dizi varsa,belki Asya ve Volkan ikilisine gitmişlerdir
Ben de öptüm ve gittim kuzumOlabilir kuzucumbende bıraz kıtap okuyayım öpüyorum seni cennam gelirim yıne
Yarın kursta nöbetçiyim.Yiyecek götürüyoruz.Kızlarında yerli malı kutlaması var.Katmer poğaça yaptım.Fazla yapınca 2 saattir mutfaktayımMaşallah size cennam ağzınızın tadı bozulmasın hiçBugunde kimsecikler yok topikte yahu
Eline sağlık aşkoYarın kursta nöbetçiyim.Yiyecek götürüyoruz.Kızlarında yerli malı kutlaması var.Katmer poğaça yaptım.Fazla yapınca 2 saattir mutfaktayım
Sağ ol aşkomEline sağlık aşko
Bu hafta pek iyi değildim aşkom biraz yoruldum herhalde tatile girsek diye bekliyorumSağ ol aşkomNasılsın bu sıra denk gelmiyoruz
Şu sınavlarda geçerse az kalıyorBu hafta pek iyi değildim aşkom biraz yoruldum herhalde tatile girsek diye bekliyorum
Sen nasılsın
Katmer poğaçaaaYarın kursta nöbetçiyim.Yiyecek götürüyoruz.Kızlarında yerli malı kutlaması var.Katmer poğaça yaptım.Fazla yapınca 2 saattir mutfaktayım
İnanırım aşkoŞu sınavlarda geçerse az kalıyorBende koşturuyorum cidden yoğunum Sabah 7 de kalktım yeni oturdum desem
Katmer poğaçaaa