Geçmiş olsun
Sağ olun canlarVerilmiş sadakan varmış yasom ya allah beterinden korusun. Kırık çıkık olmasın,çok geçmiş olsunbaşından tuz ekmek soğan çevir ver bir fakire
Yok ablam, film çekildi kaburgada kırık falan var mı diye. Bir şey çıkmadı şükürÇok grçmişler olsun yasocum mr'mı çekildi hemen,sonuçları bildir bizede olurmu
Hep berabercene mervişim sağol
Bununla gelmiş geçmiş olsun yasocum,beterin beteri var en azından ucuz atlattın bunuda.Öyleymiş canım. Yara İçin fito krem ve ağrı kesici verdiler sadece. Şükür kafamı vurmadım, etim delinmiş resmen
Az kalsın hastane polisini çağıracaklardı darp var diye
Ah kıyamam yaso gercekten ucuz atlatmışsın allah korusun daha dıkkatli olÖyleymiş canım. Yara İçin fito krem ve ağrı kesici verdiler sadece. Şükür kafamı vurmadım, etim delinmiş resmen
Az kalsın hastane polisini çağıracaklardı darp var diye
Çok geçmiş olsun canım
Amanınçok geçmiş olsun kuzum Rabbim beterinden korusun
Ne oldu ne dedi doktor baktımi kırık çıkık vs bişey yoktur umarım.
Cok gecmis olsun
Sağ olun canlarÇok geçmiş olsun verilmiş sadakan varmis yasmin
Aynen aynenn öyle yapmak lazımmÇekemeyen çok canım, okuyup üfleyeceğiz sürekli kendimizi
Neyse bişeyçıkmamış çok sevindim yasocumYok ablam, film çekildi kaburgada kırık falan var mı diye. Bir şey çıkmadı şükür
KesinlikleÇekemeyen çok canım, okuyup üfleyeceğiz sürekli kendimizi
Çok grçmişler olsun yasocum mr'mı çekildi hemen,sonuçları bildir bizede olurmu
Hep berabercene mervişim sağol
Dün akşam ödü koptu zaten. Uykusundan fırladıBununla gelmiş geçmiş olsun yasocum,beterin beteri var en azından ucuz atlattın bunuda.
Şehzadeyi ihbar etseydin hemenn
Ah ya ,çok üzüldümEvde bir kaza geçirdim dün akşam, her yerim ağrıyor
Ayağım kaydı, sırtüstü düşerken masanın köşesine omuriliğim girdi resmen. Her yerimi de bir yerlere vurdum herhalde. Elimi nereme sürsem, zonkluyor
Amin Pari’mAh kıyamam yaso gercekten ucuz atlatmışsın allah korusun daha dıkkatli ol
Ben hemşon değilim,gelirim bak .gel beraber yiyelim
Çok şükür ablamNeyse bişeyçıkmamış çok sevindim yasocum
Halk eğitime gidip sorman lazım.Benim eve yakın açıldı.Öyle başvurdum.Eşimde bana kumaş alıp evde dikim yapsana dedi kursa gitmem lazım o zaman dedim böyle kurslar için başvuru nasıl yapılıyor:))
Bunada şükür yasocum..Çok şükür ablam
Bazen belediyelerinde kursu oluyor hem halk egıtımı hemde beledıyenın meslek edındırme kurslarını takip edebilirsin minik bıngorus benceHalk eğitime gidip sorman lazım.Benim eve yakın açıldı.Öyle başvurdum.
Korkmuitur elbette oda şaşırıştır kesin noluyor bizim hatuna demiştir :))Dün akşam ödü koptu zaten. Uykusundan fırladı
O korku O’na yeter
Her ilin farklı oluyor sormak lazımBazen belediyelerinde kursu oluyor hem halk egıtımı hemde beledıyenın meslek edındırme kurslarını takip edebilirsin minik bıngorus benceTenceresiz kaldim anne