- 14 Haziran 2019
- 13.311
- 47.053
Çalışkan insanlar hep goze gelir yasomSağ olasın kuzu, emekli şehzademin dediği gibi “nazar var”
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çalışkan insanlar hep goze gelir yasomSağ olasın kuzu, emekli şehzademin dediği gibi “nazar var”
Nazara geldinn ooyyy kimin nazarıysaaEve geçeceğiz birazdan, yoldayım.
Kurstaydım canım şimdi çıktımNevreste neler yapıyorsun
Geçmiş olsunHastane koridorlarından herkese günaydın
Eki Görüntüle 2976908
Verilmiş sadakan varmış yasom ya allah beterinden korusun. Kırık çıkık olmasın,çok geçmiş olsun başından tuz ekmek soğan çevir ver bir fakireEvde bir kaza geçirdim dün akşam, her yerim ağrıyor
Ayağım kaydı, sırtüstü düşerken masanın köşesine omuriliğim girdi resmen. Her yerimi de bir yerlere vurdum herhalde. Elimi nereme sürsem, zonkluyor
O nazar bizim evdenden de çıkmıyorSağ olasın kuzu, emekli şehzademin dediği gibi “nazar var”
Çok geçmiş olsun canımEvde bir kaza geçirdim dün akşam, her yerim ağrıyor
Ayağım kaydı, sırtüstü düşerken masanın köşesine omuriliğim girdi resmen. Her yerimi de bir yerlere vurdum herhalde. Elimi nereme sürsem, zonkluyor
Sanada çok geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versinböbrekte genişleme çıktı abla, hastanede koşturuyorum son 1 aydır. buna şükür. Şimdi de ultrason sırası bekliyorum. Sen nasılsın?
Amanın çok geçmiş olsun kuzum Rabbim beterinden korusunEvde bir kaza geçirdim dün akşam, her yerim ağrıyor
Çok bekler
Cok gecmis olsunEvde bir kaza geçirdim dün akşam, her yerim ağrıyor
Naber:hoşgeldin
gelinnnnnnnnnnnnnnnn
neyse sende bizdensn abla
canikommmmmmmmmm
Eşimde bana kumaş alıp evde dikim yapsana dedi kursa gitmem lazım o zaman dedim böyle kurslar için başvuru nasıl yapılıyor:))Kurstaydım canım şimdi çıktım
Öyleymiş canım. Yara İçin fito krem ve ağrı kesici verdiler sadece. Şükür kafamı vurmadım, etim delinmiş resmenAa yasocum gecmiş olsun ya inşallah sadece doku zedelenmesıdır cabuk gecer
Çalışkan insanlar hep goze gelir yasom
Çekemeyen çok canım, okuyup üfleyeceğiz sürekli kendimiziNazara geldinn ooyyy kimin nazarıysaa
Çok grçmişler olsun yasocum mr'mı çekildi hemen,sonuçları bildir bizede olurmuEvde bir kaza geçirdim dün akşam, her yerim ağrıyor
Hep berabercene mervişim sağolAfiyet olsun ablaa guzel bır hafta gecır ınsallah
Çok geçmiş olsun verilmiş sadakan varmis yasminEvde bir kaza geçirdim dün akşam, her yerim ağrıyor