- 20 Mart 2008
- 140.743
- 211.221
- 60
Bu dönemde bulantılar oluyor mutlaka herkes yaşıyor bunu,sonraki 2.ci 3 ayda daha normale dönüyor herşer.Evettt çok kötüydü buzdolabı açtığım an böylee kötü bi koku olamazdı yanii mahvetti benii arada mutlaka kustumm hep
Evett abla 15 haftalık olduk çok şükür soğan bile doğramak harika geliyoBu dönemde bulantılar oluyor mutlaka herkes yaşıyor bunu,sonraki 2.ci 3 ayda daha normale dönüyor herşer.
hoşgeldinGeldim
gelinnnnnnnnnnnnnnnnGünaydın
neyse sende bizdensn ablaÇok geçmişler olsun niye olmuş böyle dr ne diyor peki.
Bende iyiyim diyete devam ediyorum hala.
Hepimiz öyle döncez kesin sjksjksjk içecem vallla
Günaydınlarr
Yasom hayırdır
canikommmmmmmmmmSelaminko canlar
Boloncukkkkkkkkkkkkkkhoşgeldin
gelinnnnnnnnnnnnnnnn
neyse sende bizdensn abla
canikommmmmmmmmm
nasılsın fıstıkommmBoloncukkkkkkkkkkkkkk
Ayıpsın yaniiii dibine kadar hemnde bana orjinal humus taeifi versene çocuklar gelecek yılbaşından sonra sev,yorlaronu.hoşgeldin
gelinnnnnnnnnnnnnnnn
neyse sende bizdensn abla
canikommmmmmmmmm
daha yemedm
hayırdır abla
Noldu kuzum
Kızzz neoldi hayırdır inşaallahhhh
Gecmis olsun canim hayirdir insallah
Çok geçmişler olsun niye olmuş böyle dr ne diyor peki.
Bende iyiyim diyete devam ediyorum hala.
Hepimiz öyle döncez kesin sjksjksjk içecem vallla
Günaydınlarr
Yasom hayırdır
Geçmiş olsun yasom hayırdır
Geçmiş olsun cancağızım
Aayyyy geçmiş olsun ya nasıl kaydın öyle yerlermi suluydu kiiEvde bir kaza geçirdim dün akşam, her yerim ağrıyor
Ayağım kaydı, sırtüstü düşerken masanın köşesine omuriliğim girdi resmen. Her yerimi de bir yerlere vurdum herhalde. Elimi nereme sürsem, zonkluyor
Geçmiş olsum canımEvde bir kaza geçirdim dün akşam, her yerim ağrıyor
Ayağım kaydı, sırtüstü düşerken masanın köşesine omuriliğim girdi resmen. Her yerimi de bir yerlere vurdum herhalde. Elimi nereme sürsem, zonkluyor
Sağ olasın canım. Yok, kar çorabı giyiyordum, terliksiz olunca seramik zeminde kayıyorAayyyy geçmiş olsun ya nasıl kaydın öyle yerlermi suluydu kii
Sağ olasın minnoşumGeçmiş olsum canım
Ahhh yasomm kaydırır hiç affetmezz yaaSağ olasın canım. Yok, kar çorabı giyiyordum, terliksiz olunca seramik zeminde kayıyor
Dikkat et yasom ya rabbim beterinden korusunSağ olasın minnoşum
Eve geçeceğiz birazdan, yoldayım.Ahhh yasomm kaydırır hiç affetmezz yaaevdemisin
Sağ olasın kuzu, emekli şehzademin dediği gibi “nazar var”Dikkat et yasom ya rabbim beterinden korusun
Afiyet olsun ablaa guzel bır hafta gecır ınsallahİyiyim mervşim sağol çayımı içiyorum şimdi
Umarımmm
Aramızda çok kilo farkı yok kiii yahuuu
Aa yasocum gecmiş olsun ya inşallah sadece doku zedelenmesıdır cabuk gecerEvde bir kaza geçirdim dün akşam, her yerim ağrıyor