- 25 Ağustos 2019
- 60.502
- 110.970
- 30
Ayşe kimduuuAyşe geliyo ayşe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayşe kimduuuAyşe geliyo ayşe
Naynn 50 yi görmen lazım hadi bakalım gorecekmisin ben öyle yapıyorum artık47 olmuşum bence ben bu yarışmayı kendi kulvarimda kazandım
sana ss atayım derken buldum açmışımOhh ay tühh tühh
Nasıl yok gi vardır Emojisiz tel mi olur
Bak bak ahaha bak bukadarda mubarekiiim demekki hemen acildisana ss atayım derken buldum açmışım
Sen olmasan ben ne yaparımBak bak ahaha bak bukadarda mubarekiiim demekki hemen acildi
Şapşik, kız geliyo yaniAyşe kimduuu
Demii yaaaBu rezalet ne zaman sonlanacak
Ben tam yazacaktım hani öpücük diyeSen olmasan ben ne yaparım
Hahahahaha ooyyy kafam oraya gitmemiş kızzz buralarda ayşe birisi var sandummmŞapşik, kız geliyo yani
Sen önce şiddetli ben sonradan şiddetli seviyorum biz böyleyizBen tam yazacaktım hani öpücük diye
İşte bunu şimdi onaylamış olduk
Oyyy
Bence öyleHahahahaha ooyyy kafam oraya gitmemiş kızzz buralarda ayşe birisi var sandummm
Galiba kuzuu ayşe geleyyy
İyiyim canısı sağol sen nasılsınNasılsın ablacımm
Celsunnn yavvvvBence öyle
İnsan sevdiğini yerden yere sağdan sola doverde severde öyle bişeydi isteSen önce şiddetli ben sonradan şiddetli seviyorum biz böyleyiz
Iyiyimm bende çok şükürr zaman zaman bel ağrılarım oluyor yaşanacak seyler zaten mide bitti sıra başka geliyorrİyiyim canısı sağol sen nasılsın
Oo güzel şeyler hazırlabende kızı almaya gidicem görüşürüzBugun ilk defa cocuklar eve gelecek yemeğe ben kaçtım
Gyet normal bunların olması,ilk 3 ay biraz sıkıntı sonrası normale dönüyor.Iyiyimm bende çok şükürr zaman zaman bel ağrılarım oluyor yaşanacak seyler zaten mide bitti sıra başka geliyorr
Evettt çok kötüydü buzdolabı açtığım an böylee kötü bi koku olamazdı yanii mahvetti benii arada mutlaka kustumm hepGyet normal bunların olması,ilk 3 ay biraz sıkıntı sonrası normale dönüyor.