Yaaa geçenn portakal sirkesi yapıldığını gördümm insta da ilkkezz sen hiç yaptınmı nevoşYazın kendim yaptım. Yakında süzdüm.Alıç ve elmada yaptım.Değişimli içiyorum
Kayısı
Eki Görüntüle 2975915
Eki Görüntüle 2975916
Inşaallahh güzelluğuuummmm canımmÇok çok gül pamuğum pacikoyada yarasınuzun yıllar sağlıkla huzurla yasayalım ınş beybim
Keyfin nasıl sosyaliimÇok çok gül pamuğum pacikoyada yarasınuzun yıllar sağlıkla huzurla yasayalım ınş beybim
Alışkanlıklar canımŞifa olsun inşallah canım
Ben sirkeyi içemiyorum ya, anca ev yapımı turşu suyu falan
Salatada bile tek başına tüketemiyorum
Ben de salatada bile tahammül edemem. Sirke dediğin karnabahar yıkarken kullanılır.Şifa olsun inşallah canım
Ben sirkeyi içemiyorum ya, anca ev yapımı turşu suyu falan
Salatada bile tek başına tüketemiyorum
Yarasınİçtim de geldim.
Çok parlak gelişmeler yok. 8. haftaya kadar bir gelişim olmazsa kürtaj olacağım.Yakşamlar
Senin durum nasılBebiş ne alemde Var mı bir gelişme
Valla iyi değil galiba merviskom stresliKeyfin nasıl sosyaliim
Aklıma karpuz kabuğu getirmeYaaa geçenn portakal sirkesi yapıldığını gördümm insta da ilkkezz sen hiç yaptınmı nevoş
Keyfii bombaaaaKeyfin nasıl sosyaliim
Kese gelişmiyormuş ve şekli bozukmuş.
Kese var bebek mi yokÇok parlak gelişmeler yok. 8. haftaya kadar bir gelişim olmazsa kürtaj olacağım.
Yaaaaaa,sıkıntı mi var kuzuÇok parlak gelişmeler yok. 8. haftaya kadar bir gelişim olmazsa kürtaj olacağım.
Hunim eksikKeyfii bombaaaa
Delirme hadii harika gidiyosunuz stres nıye yapıyosunnValla iyi değil galiba merviskom stresli
Portakal kabuğu diyeceğidim öyleydii saklasaydım atardım sana o sirke yaparsan oda neye kullanılırkii meselaa acabaAklıma karpuz kabuğu getirme
Bak oda güzel olur
Bebeği geçen hafta göremedi. Yarın bakacağız. Belki geç döllenmedir. Ama buradaki konuları da okudum, hepsinin akıbeti aynı.Kese var bebek mi yok
Offf yaaaaaKese gelişmiyormuş ve şekli bozukmuş.
Ama ev yapımı hazır gibi olmuyorBen de salatada bile tahammül edemem. Sirke dediğin karnabahar yıkarken kullanılır.