Sebze Yemekleri Denenmiş Kış Sebze Yemek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Kış Sebze Yemekleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    727
  • Anket Kapalı .
İnan 2 ay kadar evvel almıştı eşim benim sevdiğim cipsi. Ben yemeyince, kendi yemişti. 2-3 hafta evvel yine almış, ama hiç istemedi canım.
Bu akşam tezgahtan geldik, eşimi arkadaşları aldı. Tatlı yaptım, oturdum. Açlıktan geberiyordum, yemekleri canım istemedi. Patates kızartması istiyorum 2-3 gündür, erzak odama girdim pattis için, vazgeçtim. Tam odadan çıkarken cips poşetini farkettim, portakal ve mandalina sıktım yanına, midem şok geçirdi :KK70:

Baktım tuz yaktı dilimi, 2 elma dilimledim. Onu da gömdüm ama zorla tıktım diyebilirim.
Bu defa nefes alamadım, 1 soda lık lık lık:KK70:
Bu işin devamı gelir. Hamura az su az un der gibi gidiyor sanki :KK70: :KK70:

İnan 2 ay kadar evvel almıştı eşim benim sevdiğim cipsi. Ben yemeyince, kendi yemişti. 2-3 hafta evvel yine almış, ama hiç istemedi canım.
Bu akşam tezgahtan geldik, eşimi arkadaşları aldı. Tatlı yaptım, oturdum. Açlıktan geberiyordum, yemekleri canım istemedi. Patates kızartması istiyorum 2-3 gündür, erzak odama girdim pattis için, vazgeçtim. Tam odadan çıkarken cips poşetini farkettim, portakal ve mandalina sıktım yanına, midem şok geçirdi :KK70:

Baktım tuz yaktı dilimi, 2 elma dilimledim. Onu da gömdüm ama zorla tıktım diyebilirim.
Bu defa nefes alamadım, 1 soda lık lık lık:KK70:
Bu neydi yasoo:KK53:

Nasıl oluyor kayısı sirkesi ve ne için içiyorsun?👀
Yazın kendim yaptım. Yakında süzdüm.Alıç ve elmada yaptım.Değişimli içiyorum😄
Kayısı
Screenshot_2021-12-24-21-51-46-30_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Screenshot_2021-12-24-21-51-34-86_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Evet keskin canım🤗
Ama elmadan farklı🤔
Ben sirke içmeye alışkınım ondan pek sıkıntılı gelmiyor.
Cam bir şişem var.Yarım litre falan🤗Değişimli sirke dolduruyorum.Ev ahalisi içiyoruz🤗😁
Şifa olsun inşallah canım 🥰🤗🎈🤲🏻

Ben sirkeyi içemiyorum ya, anca ev yapımı turşu suyu falan🤦🏻‍♀️
Salatada bile tek başına tüketemiyorum 👀

X