- 25 Ağustos 2019
- 60.505
- 110.984
- 30
Oooo sallanann saçlara kuybannnnnHunim eksik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oooo sallanann saçlara kuybannnnnHunim eksik
Aa neden margicim gelişimi geriden mi geliyorÇok parlak gelişmeler yok. 8. haftaya kadar bir gelişim olmazsa kürtaj olacağım.
Allah büyük hemso yaa kötü düşünmeBebeği geçen hafta göremedi. Yarın bakacağız. Belki geç döllenmedir. Ama buradaki konuları da okudum, hepsinin akıbeti aynı.
Tahmınımce evınde yerınde duramıyordurKeyfii bombaaaa
Oyyyyy cansınız yaaDelirme hadii harika gidiyosunuz stres nıye yapıyosunn 2. Bıldırım gıtsın hersey daha net olur
Evet haftası geride ve kesenin şekli de bozukmuşAa neden margicim gelişimi geriden mi geliyor
Hakkınızda hayırlısıBebeği geçen hafta göremedi. Yarın bakacağız. Belki geç döllenmedir. Ama buradaki konuları da okudum, hepsinin akıbeti aynı.
Bu ara bulantılarım arttı. İnşallah düzelmiştir diye düşünmek istiyorum.Allah büyük hemso yaa kötü düşünme
Yaaaaaaa sağlıksızdı demekkii margırımm öyle düşüünnn bundan sonrası daha sağlıklı olcak eminim allahın izniyleeKese gelişmiyormuş ve şekli bozukmuş.
İnşallah bu da öyle olurHakkınızda hayırlısı
Oğlumda öyle oldu.7 haftaya kadar kese var bebek yoktu1 hafta daha olmazsa kürtaj yapacaklardı.
Nasip canım
ŞifadırPortakal kabuğu diyeceğidim öyleydii saklasaydım atardım sana o sirke yaparsan oda neye kullanılırkii meselaa acaba
Oooo sallanann saçlara kuybannnnn
İnşallah bebişimYaaaaaaa sağlıksızdı demekkii margırımm öyle düşüünnn bundan sonrası daha sağlıklı olcak eminim allahın izniylee
Keşke içebilsek, çok şifalıBen de salatada bile tahammül edemem. Sirke dediğin karnabahar yıkarken kullanılır.
Oooooo dururmuuuu neelr ediyodurrrrTahmınımce evınde yerınde duramıyordur
Rabbim feraha kavuştursun ınş hemsom, size bağışlasın hayırlısı ileBu ara bulantılarım arttı. İnşallah düzelmiştir diye düşünmek istiyorum.
Hayırlısı olsun margi bi bakarsın kontrolde bebıs gozukur nasipEvet haftası geride ve kesenin şekli de bozukmuş
Hayırlısı olsun canımÇok parlak gelişmeler yok. 8. haftaya kadar bir gelişim olmazsa kürtaj olacağım.
İnşaallah canımİnşallah bu da öyle olur
Onuda yapp bigünn onay alallım sendenŞifadır