Çok mantıklıOyLamayi kapatsinlar yaaa ikinizde kazanın
Bu işin devamı gelir. Hamura az su az un der gibi gidiyor sankiİnan 2 ay kadar evvel almıştı eşim benim sevdiğim cipsi. Ben yemeyince, kendi yemişti. 2-3 hafta evvel yine almış, ama hiç istemedi canım.
Bu akşam tezgahtan geldik, eşimi arkadaşları aldı. Tatlı yaptım, oturdum. Açlıktan geberiyordum, yemekleri canım istemedi. Patates kızartması istiyorum 2-3 gündür, erzak odama girdim pattis için, vazgeçtim. Tam odadan çıkarken cips poşetini farkettim, portakal ve mandalina sıktım yanına, midem şok geçirdi
Baktım tuz yaktı dilimi, 2 elma dilimledim. Onu da gömdüm ama zorla tıktım diyebilirim.
Bu defa nefes alamadım, 1 soda lık lık lık
Işte feraset işte cesaret abidesi jouuuuHahahah benim bebişi saaa emanetttt sosyoo silahı vurdu gidiyoreee bende gidiyorum arkasındann
Teşekkür ederim bende kayısı sirkesi içiyordumBuyur elticimEki Görüntüle 2975901
Ya da yapraklar bitti iç kaldı, yaprak çıkardım iç yetmedi. İç yaptım, yaprak yetmedi gibi gibiBu işin devamı gelir. Hamura az su az un der gibi gidiyor sanki
Nasıl oluyor kayısı sirkesi ve ne için içiyorsun?Teşekkür ederim bende kayısı sirkesi içiyordum
Bu neydi yasooİnan 2 ay kadar evvel almıştı eşim benim sevdiğim cipsi. Ben yemeyince, kendi yemişti. 2-3 hafta evvel yine almış, ama hiç istemedi canım.
Bu akşam tezgahtan geldik, eşimi arkadaşları aldı. Tatlı yaptım, oturdum. Açlıktan geberiyordum, yemekleri canım istemedi. Patates kızartması istiyorum 2-3 gündür, erzak odama girdim pattis için, vazgeçtim. Tam odadan çıkarken cips poşetini farkettim, portakal ve mandalina sıktım yanına, midem şok geçirdi
Baktım tuz yaktı dilimi, 2 elma dilimledim. Onu da gömdüm ama zorla tıktım diyebilirim.
Bu defa nefes alamadım, 1 soda lık lık lık
“Nasıl mide fesadı geçirilir?” sorusunun yanıt bâbında klavuzuBu neydi yasoo
Yazın kendim yaptım. Yakında süzdüm.Alıç ve elmada yaptım.Değişimli içiyorumNasıl oluyor kayısı sirkesi ve ne için içiyorsun?
Ashhsh senın soda sebebi belli oldu yasocan“Nasıl mide fesadı geçirilir?” sorusunun yanıt bâbında klavuzu
Hiç bilmiyordum bu faydalarını şifa olsun nevoşYazın kendim yaptım. Yakında süzdüm.Alıç ve elmada yaptım.Değişimli içiyorum
Kayısı
Eki Görüntüle 2975915
Eki Görüntüle 2975916
Çok güzelYazın kendim yaptım. Yakında süzdüm.Alıç ve elmada yaptım.Değişimli içiyorum
Kayısı
Eki Görüntüle 2975915
Eki Görüntüle 2975916
Canımm beniimmmmAy seve seve alirim da bi yere gitmek yok
Hı hı Pari’mAshhsh senın soda sebebi belli oldu yasocan
Hahahahahaha bu iyiyydiii ahahahaha evde kahkaha attımm resmenn sosyioommm yaaaa sen çooookk yaşaaaaa çoooookkIşte feraset işte cesaret abidesi jouuuu
Evet keskin canımÇok güzel
Tat olarak nasıl, keskin kokusu oluyor mu?
Şifa olsun inşallah canımEvet keskin canım
Ama elmadan farklı
Ben sirke içmeye alışkınım ondan pek sıkıntılı gelmiyor.
Cam bir şişem var.Yarım litre falanDeğişimli sirke dolduruyorum.Ev ahalisi içiyoruz
Çok çok gül pamuğum pacikoyada yarasınHahahahahaha bu iyiyydiii ahahahaha evde kahkaha attımm resmenn sosyioommm yaaaa sen çooookk yaşaaaaa çoooookk
İçtim de geldim.İyi akşamlar Gezenticiğim
Soda içiiin mi?