- 12 Aralık 2019
- 17.470
- 54.128
O zaman bakma benzerleri var cunku
Ahhh, bıraktım o tarifi, çok pişmanım
Ben şok bayılırım, yapan olsaydı kesin ona verirdim
Gidiyom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman bakma benzerleri var cunku
Ahhh, bıraktım o tarifi, çok pişmanım
Ben şok bayılırım, yapan olsaydı kesin ona verirdim
Gidiyom
Bir ben kaldım yemediği, tek lokma daha atsa ağzına kusacakIlahiii yaso yaa kahkaha attim
Piyemseslerimin bal anası
Mide fesadı geçirmiyor şükür yasoBir ben kaldım yemediği, tek lokma daha atsa ağzına kusacak
Geldin de yemedik mi?Bir ben kaldım yemediği, tek lokma daha atsa ağzına kusacak
Yersin eminimGeldin de yemedik mi?
Tatlı niyetine, hanım göbeğiYersin eminim
Ben çözemedim midesiniMide fesadı geçirmiyor şükür yaso
Yine bana vermişsin, bir portakallı kereviz kadar olmasa daVerdim. Kim kimin tarifi bilmem. darılmak gücenmek yok. Güveçte brokoli, lahana lazanya, ıspanaklı pizza ellerinize sağlık
Bebe bile engel olamadı yaso, bundan sonra iflah olmazBen çözemedim midesini
Gebe kaldı, bulantıları başladığında sevinmiştim.
O yediği alakasız tatları söyledikçe, benim midem oynuyordu
Yine döndü eski haline
Şu 6 ayda sadece kokoreç, midye yemedim. onları da canım istiyor ama bakteri bulaşma riskine karşı yemiyorum. Buram buram kokuyor o kokoreç mis gibi o midye tezgahları bana bakıyor ben onlara bakıyorumBen çözemedim midesini
Gebe kaldı, bulantıları başladığında sevinmiştim.
O yediği alakasız tatları söyledikçe, benim midem oynuyordu
Yine döndü eski haline
Gerçekten bakmadım ama sırf örtü ve çiçekten yola çıkarak lazanya diyorumYine bana vermişsin, bir portakallı kereviz kadar olmasa da
Mezat ne be?alsem , gel kuzu ısıt beni de uyuyayım. Gece mezata gideceğim, uykusuz çıkmayayım yola
Örtü ilk defa sunumda, ama çiçek kullanılmıştı evetGerçekten bakmadım ama sırf örtü ve çiçekten yola çıkarak lazanya diyorum
Balık halinde yapılan ihaleMezat ne be?
İşi gücü bırakıp kahin Mi olsam?Örtü ilk defa sunumda, ama çiçek kullanılmıştı evet
Haaa tamam. Kolay gelsin şimdiden.Balık halinde yapılan ihale