- 28 Haziran 2011
- 59.683
- 150.520
Bende şaşkınım minikom,bu kadar olmamalıydıIspanak tarifi cok olsa anlarim da karnabahar in cok olmasi degisik geldi ama cesidi de cokmus hani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende şaşkınım minikom,bu kadar olmamalıydıIspanak tarifi cok olsa anlarim da karnabahar in cok olmasi degisik geldi ama cesidi de cokmus hani
Bende oyları kime verdiğime şimdi baktımOylarım yasminsay Tenceresiz kaldim anne ve ASSOSyal e gitti hepsi cok guzeldi gerci bir kez daha herkesin emeğine sağlık
Etin butun yaninda begenmezsin bence ben olsam yediklerini tercih ederim ama hamile psikolojisi yimirta bile cekebilir suan caninBakmak istemiyorum ilk sayfaya
Emin miyiz peki merviskom
Bende oyları kime verdiğime şimdi baktım
Sen ve Tenceresiz kaldim anne ’e vermişim
Teşekkür ediyorum kuzu
İlk sayfaya bakmadım, yukarıdaki listeye bakarak yazıyorum: neden kimse portakallı zeytinyağlı kereviz yapmadı?
Git bak, miden zaten balık istifi gibiBakmak istemiyorum ilk sayfaya
sana verecek bir hediyem yok. He şeyim var sende sana teselli ikramiyesi
Yarın akşam
Benimki daha heyecanlı foto yok, günler öncesinden paylaşım yoK, tamamen 6. His, o an o dakika
Yok yok şaka yapıyorum merviskom canım benim canoda karışıklık oldu ya ondan sapsikim benimBen kontrol ettim ya dogruydu yanlıs mı olmus
Ilahiii yaso yaa kahkaha attimGit bak, miden zaten balık istifi gibi
Valla instagramda reels videosunda el açması ıspanaklı börek gördüm. Hemen yemeksepetine girdim baktım bu saatte börekçi yok. Ona en yakın pide olur dedim. yani mevzu ıspanaklı börekten çıktıEtin butun yaninda begenmezsin bence ben olsam yediklerini tercih ederim ama hamile psikolojisi yimirta bile cekebilir suan canin
O zaman bakma benzerleri var cunkuValla instagramda reels videosunda el açması ıspanaklı börek gördüm. Hemen yemeksepetine girdim baktım bu saatte börekçi yok. Ona en yakın pide olur dedim. yani mevzu ıspanaklı börekten çıktı
Ahhh, bıraktım o tarifi, çok pişmanımİlk sayfaya bakmadım, yukarıdaki listeye bakarak yazıyorum: neden kimse portakallı zeytinyağlı kereviz yapmadı?
Sen canjn istiyorsa tum ispanaklara ver oyunuO zaman bakma benzerleri var cunku
Ben şok bayılırım, yapan olsaydı kesin ona verirdimSeveni az cano
GidiyomGit bak, miden zaten balık istifi gibi
Rica ederim Pari’mAa gerçekten bende teşekkür ederim yasom
Yok yok şaka yapıyorum merviskom canım benim canoda karışıklık oldu ya ondan sapsikim benim