- 22 Temmuz 2017
- 44.067
- 130.890
Ol, kapında kuyruk olur, bende bilet keserimİşi gücü bırakıp kahin Mi olsam?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ol, kapında kuyruk olur, bende bilet keserimİşi gücü bırakıp kahin Mi olsam?
Yollayayım kuzu, tam adını-adresini ve telefon numaranı yaz özeldenHaaa tamam. Kolay gelsin şimdiden.
Şşş yaso, bana pişmaniye yollasana be sizin oralardan izmit yakın size, vardır sizin oralarda da
Adresini ver bebegimASSOSyal de kestane şekeri yollasın
Yollayayım kuzu, tam adını-adresini ve telefon numaranı yaz özelden
Sizi denedim kankitolar teşekkür ederimAdresini ver bebegim
Daha öncede istedin kuzu yaa canın çeker, gönderelimSizi denedim kankitolar teşekkür ederim
Vallahi, canın çektiyse yolla bilgilerini. En geç Pazartesi yollarım.Sizi denedim kankitolar teşekkür ederim
Bebesi de gurme cıkar aksineBebe bile engel olamadı yaso, bundan sonra iflah olmaz
Esim cok seviyor videolarini izliyorBalık halinde yapılan ihale
Bebe mesleği ile doğacak minikom ne güzelBebesi de gurme cıkar aksine
Çok lezzetli canım. İnan yaprak kısmından daha güzelIspanaK kökü çok değişik geldi. Kim yaptı onu? Yıkamak, arındırmak zulüm gibidir o kökleri. Yapanın sabrına tebrikler tadı nasıl acaba? Ispanakla aynı mı?
Eğlenceli oluyor, arada kavga da çıkıyorEsim cok seviyor videolarini izliyor
Ben genel anlamda istiyorum bebeğim, aşermeye bağlı değil kestanenin her türlüsü kalp ben o dereceDaha öncede istedin kuzu yaa canın çeker, gönderelim
Yok yav, buraya yöresel pazarlar geliyor. Oradan alırım. Hiç alamazsam marketten koska alırım şu an aşermedim zaten, genel anlamda yiyorumVallahi, canın çektiyse yolla bilgilerini. En geç Pazartesi yollarım.
İzmit’e giden birine aldırırım
Ben mis gibi toprak kokuyorIspanaK kökü çok değişik geldi. Kim yaptı onu? Yıkamak, arındırmak zulüm gibidir o kökleri. Yapanın sabrına tebrikler tadı nasıl acaba? Ispanakla aynı mı?
Hiç yemedim, yapana da denk gelmedim. Bi gün sabırlı biri çıkar da yaparsa yerimÇok lezzetli canım. İnan yaprak kısmından daha güzel
Ellerine sağlık miniğim. Sunumun çok güzel olmuş ama tadını bilemedim, o yüzden oy vermedim yerken mi toprak kokuyor anlamadımBen mis gibi toprak kokuyor
Tamam canımBen genel anlamda istiyorum bebeğim, aşermeye bağlı değil kestanenin her türlüsü kalp ben o derece
Yok yav, buraya yöresel pazarlar geliyor. Oradan alırım. Hiç alamazsam marketten koska alırım şu an aşermedim zaten, genel anlamda yiyorum
Toprak kokulu sebzeler olur ya pancar gibi ispanak gibi x2 dusun eger iyi yikamazsan bizzat toprak yiyorsun zatenHiç yemedim, yapana da denk gelmedim. Bi gün sabırlı biri çıkar da yaparsa yerim
Ellerine sağlık miniğim. Sunumun çok güzel olmuş ama tadını bilemedim, o yüzden oy vermedim yerken mi toprak kokuyor anlamadım
Kumlu kumluToprak kokulu sebzeler olur ya pancar gibi ispanak gibi x2 dusun eger iyi yikamazsan bizzat toprak yiyorsun zaten
Ona da ihtiyac varKumlu kumlu