- 8 Haziran 2013
- 56.291
- 149.442
Rica ederim canım. BaşarılarTeşekkür ederim canım
Ben oy vermedim henuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim canım. BaşarılarTeşekkür ederim canım
Ben oy vermedim henuz
Iyi ki zehirlenmediKısır tamam da 2 günlük kısır yemişti bi ara
ŞükürIyi ki zehirlenmedi
Ben de kendjme mi versem dedim hadi dedim kendi oyu ile birinci oldu demesinler diye baskasjna verdimTek oyumu kendime kullandım
Bal kabağı mücverini çok merak ediyorum 1 oyun ona, diğeri ıspanak köküne
Yaaaa canom seni yirim çok teşekkür ederim allah razı olsun çok ağladım dimi
Icimde yaradir emojilerim olmadiigindan malzeme listesinde ispanak havuc ve limon emojisi kullanamasdimTek oyumu kendime kullandım
Bal kabağı mücverini çok merak ediyorum 1 oyun ona, diğeri ıspanak köküne
Sana veriyorum derken köfteye vermişimYaaaa canom seni yirim çok teşekkür ederim allah razı olsun çok ağladım dimi
Nasipte yoksa neylesin mahmutAaa oyumu sosyale veriyorum derken küfteye vermişim ya ben
Kendime oy kullanmayalı çok oldu. Baktım oy hakkı fazla, attım tekiniBen de kendjme mi versem dedim hadi dedim kendi oyu ile birinci oldu demesinler diye baskasjna verdim
Kismetimde yokmuş canom hep karnabaharlarlar üstüste geldi ondan bunlarSana veriyorum derken köfteye vermişim
Tum tarfiler cok guzel tesekkur ederimOylarım yasminsay Tenceresiz kaldim anne ve ASSOSyal e gitti hepsi cok guzeldi gerci bir kez daha herkesin emeğine sağlık
sana verecek bir hediyem yok. He şeyim var sende sana teselli ikramiyesiÇiğ köfteyi ben söyledim
Yarın akşam
Çok eğlenceliydi. Arada bunu tekrar yapalım
Benimki daha heyecanlı foto yok, günler öncesinden paylaşım yoK, tamamen 6. His, o an o dakikaYarışma içinde yarışma türedi
Emin miyiz peki merviskomOylarım yasminsay Tenceresiz kaldim anne ve ASSOSyal e gitti hepsi cok guzeldi gerci bir kez daha herkesin emeğine sağlık
Tum tarfiler cok guzel tesekkur ederim
Ispanak tarifi cok olsa anlarim da karnabahar in cok olmasi degisik geldi ama cesidi de cokmus haniKismetimde yokmuş canom hep karnabaharlarlar üstüste geldi ondan bunlar
Evet Karnabaharlar dan dolayı karışıktıKismetimde yokmuş canom hep karnabaharlarlar üstüste geldi ondan bunlar