Cikmaz inşallah abla geçer giderUmarım mavişim sağol dr da bişi çıkmaz dedi nodül gibi bişey gördü.
Yok ay almadım bu hafta .
Ayyyy deme öyleKimsecikler yok aslında
Sende Allah'a emanet ol minikimBen gideyim herif evdeAllah'a emant olun
Sende Allah'a emanet ol minikimWC gir arada
Ayy Allah seni napmasin minik yaaaZzaten ordayım çeşmeyi açık bıraktım fatura kabariyyyyy
Adam işi biliyor minnoş nasıl çözüleceğini zaten keşfetmiş baksanaHemde ne gıcık
Aşağı yukarı 250 giderken 250 dönerken 500 km yol uapacagiz
İlla diyor ki ben götüreyim maksati gittimiz prof ve doç Lara biseyler götürmek ben amacını biliyorum
Ve bu bana ayıp geliyor hani bak biz sana bunu veriyoruz iyi iş yap demeye gekiyor bu
Nefret ediyorim bu tavrı göstermekten karşımdaki doktora
Adam senelerdir sanırım işini böyle görmüş
Hala öyle yürüdüğünü sanıyor işlerin
O yüzden illa bende gideceğim diyor gelmesin istiyordum
Şuan günler değiştiği için gelmyecek
Aynen genetikte olur şeker olayı.Belkide genetikten belkide vardıda biz bilmiyorduk mesela annemde şeker var yıllardırr
Doğrudur abla yaparr yapıyor banada demekki buyüzden dikkat ediyorum bolbol sebze kurubaklagil kırmızı et haftada bir yiyorum
3 haftada gitti kilo bildiğin 3köfte ızgara filan değil yanidaha çok sebze ve detoks oldu iyi oldu aslındaAa baya gitmiş abla inşallah guzel sonuc alırsın diyetten
Mevsimde yağıyor dikkat etSagol ablam
Umarım caanısı sağolCikmaz inşallah abla geçer gider
Hala wc'den giriyor demiSende Allah'a emanet ol minikimWC gir arada
İviiiitHala wc'den giriyor demi
Yakalanacak birgün varyaaaİviiiit
Sağoll periimm iyiyim çok şükürr yaaAman heleki sen çok dikkat et canım
Öylemiiii bende diyorum ne zaman bakıyolar şekerimee acaba diyee şekerleme dediğimiz bildiğimiz şekerimize bakıyolar demiiGebelik şekeri cıkabiliyor canım 25 haftadan sonra seker yuklemesi yapılıyor ya o zaman belli olır zaten eger asırı bır yukseklık varsa insulin baslar doktorun
Tünaydın
Yap nevoş ya sürekli tarif gelsinBugün tarifi mi yapsam mı
Allah muhafazaYakalanacak birgün varyaaa