- 20 Mart 2008
- 140.792
- 211.396
- 60
Beklyoruz tarifiniSağ ol ablam
ÇicemmmmGül goncam
Iyisi dimi gül goncam,hayırlı sonuçlar olsun inşBeklyoruz tarifini
Çicemmmm
İyiyim çicemm merak etme umarım öyle olur sağolIyisi dimi gül goncam,hayırlı sonuçlar olsun inş
Çok şükürAllaha emanet nevoşum yaa,rabbim korumuş bu yaşımıza gelmisiz şükür
BilmemDemeeeeee
Ispanak mi yoksam yok
#Bırakandusunsun#
Hayırlısı canımAllahım cizkekte de aynısını yaşadım galibanevoş ama ozbekte de çok umutluydum istediğim oy gelmedi o yüzden çok seyetmiyom
Seni seniiBilmem
#Bırakanlar#
Tarif bulamayanlara önerdim.Biri aldım 3-4 gün sonra bıraktıEnEeem birden fazla hemde
PirasaTarif bulamayanlara önerdim.Biri aldım 3-4 gün sonra bıraktı
Sonra başkası önce istemişti ona cerdim oda vazgeçti
Kimisi istemem oy almaz dedi
Başja bir şey düşünüyordum onuda verdim.Ben buna kaldım mı
Evet canım glikoz degeri aclık tokluk gibi dusun, bana mesela 50 mg lık seker yuklemesı yapılmıstı ac olarak bi kan alındı bide gazoz gibi bişey içtim bır kutu ondan 1 saat sonra ölçtüler yine onunda degeri 140 altında cıkması gerekıyordu canım ama bazı doktorlar 75 lik falanda yaptırıyormus soyler doktorun zatenÖylemiiii bende diyorum ne zaman bakıyolar şekerimee acaba diyee şekerleme dediğimiz bildiğimiz şekerimize bakıyolar demii
Vallahi iyi ol alırsa görürler onlar abla ne gulerimmmTarif bulamayanlara önerdim.Biri aldım 3-4 gün sonra bıraktı
Sonra başkası önce istemişti ona verdim oda vazgeçti
Kimisi istemem oy almaz dedi
Başka bir şey düşünüyordum onuda verdim.Ben buna kaldım mı
Ne yapmıştım
Anladımm canoo denememi yapıyolarkii böyle edipEvet canım glikoz degeri aclık tokluk gibi dusun, bana mesela 50 mg lık seker yuklemesı yapılmıstı ac olarak bi kan alındı bide gazoz gibi bişey içtim bır kutu ondan 1 saat sonra ölçtüler yine onunda degeri 140 altında cıkması gerekıyordu canım ama bazı doktorlar 75 lik falanda yaptırıyormus soyler doktorun zaten
Kız pırasalı kaşarlı bişey yapmıştın börek gibiNe yapmıştım
NoKız pırasalı kaşarlı bişey yapmıştın börek gibi