Belkide genetikten belkide vardıda biz bilmiyorduk mesela annemde şeker var yıllardırrBnu herhalde vücutta yapıyor sen meyve yemesen bile oluyor demek ki.
Bendede hep kolestrol vardır yıllardır hemde,eti bile yemem neredeyse çıkan sonuç 400'lere yakın nerdeyse.
Dr genelde vücutta yapar bunu demişti.
Benim kaynana onları görse soba da ısıtıp ayak altına koyar
Olsunn denenmiş oldu en azındann oyle oylee edecennnDikince tam kafa üstü komik durdu söküp tekrar dikeceğim
Yaa habibimyaaa affeeetBende günaydın yazmıştım
Anladım anladımAllah kv kendi kadar taş ....neyse sen anladın
Guzel fikir ama insan ayağından üşütürBenim kaynana onları görse soba da ısıtıp ayak altına koyaröyle de çok bilmiştir
Oyle de severimAnladım anladım
Guzel fikir ama insan ayağından üşütür
başka ne yapalım
Kim demişti biri demişti karnabahar yarışması olmasin bu diyeBir karnabahar tarifi daha gelmiş
Aa baya gitmiş abla inşallah guzel sonuc alırsın diyettenBilmiyordum onu yada gözümden kaçmış olabilir,neyse geldin ya çok sevindim, ben iyiyim ne olsun diyete girdim 3 kilom gitti
Bakmak lazım nete
Bak burada yazıyor
Hamilelikte Karbonat Kullanmak Güvenli Mi? Zararlı Mı? | Gebelik Rehberi
Hamileyken, gıda maddeleri ve ilaç alımınızla ilgili birçok şüpheniz olacaktır. Kabartma tozu, birden fazla kullanımı olan bu tür bir bileşendir ve nasıl çalıştığı da onu nasıl kullandığınıza bağlıdır. Kabartma tozu kimyasal adı sodyum bikarbonattır. Ancak hamilelikte kabartma tozu güvenli...www.gebelopedi.com
Geçmiş olsun dikkatet sende
Bilmembaşka ne yapalım
Aman heleki sen çok dikkat et canımBuzaman herkes hasta ya perimm bende 1 hafta zor atlattımm gıcık oksürüğüm bitmezdi kasığım kasılırdı bianda çok fena
Amiinn kuzucumm
Daha ne tarifler gelirKim demişti biri demişti karnabahar yarışması olmasin bu diye
Sagol ablamBilmiyordum onu yada gözümden kaçmış olabilir,neyse geldin ya çok sevindim, ben iyiyim ne olsun diyete girdim 3 kilom gitti
Bakmak lazım nete
Bak burada yazıyor
Hamilelikte Karbonat Kullanmak Güvenli Mi? Zararlı Mı? | Gebelik Rehberi
Hamileyken, gıda maddeleri ve ilaç alımınızla ilgili birçok şüpheniz olacaktır. Kabartma tozu, birden fazla kullanımı olan bu tür bir bileşendir ve nasıl çalıştığı da onu nasıl kullandığınıza bağlıdır. Kabartma tozu kimyasal adı sodyum bikarbonattır. Ancak hamilelikte kabartma tozu güvenli...www.gebelopedi.com
Geçmiş olsun dikkatet sende
Kimsecikler yok aslındaBilmem
Aynen sunumlar sahaneeeDaha ne tarifler gelir
Gebelik şekeri cıkabiliyor canım 25 haftadan sonra seker yuklemesi yapılıyor ya o zaman belli olır zaten eger asırı bır yukseklık varsa insulin baslar doktorunEvett ablamm tatlı yemiyorum meyvede şekerleem yaparmış onuda yemiyorum ama işin tuğafı ben hiç şekerle pek aram yoktu çayım bile şekersizdii hiç beklemiyordum