- 20 Mart 2008
- 140.792
- 211.387
- 60
Bir başkası bişey görüdüm burada dedi,buda yok diyip başka bişi gördü ciğerlerim deneme tahtası oldu dünDoktor dediyse öyledir inşallah
Babamda da ciğerinde leke tarzı bişey görülmüştü. Sonradan kayboldu
Umarım öyle olur
Günaydın nurim alçom
Geçmiş olsun
Günaydın perican
İnşaallah çıkmazNodül gibi bişi dedi ama sonuça bakacak gene
Umarım nevoşum öyle olurİnşaallah çıkmaz
Cihazdan cihaza da fark ediyor. Kişiden kişiye deBir başkası bişey görüdüm burada dedi,buda yok diyip başka bişi gördü ciğerlerim deneme tahtası oldu dün
Evett öyle oldu gerçekten hernekadar diyet yapmama rağmenn kilom bi iniyor bi çıkıyorr vücud dedim şaşurdu herhaldeİlk 3 ay önemli burada kilo alıp verirsin,2.3 ayda daha normale döner herşey.
Annelik böyle bişey işte.
Benim kız kocaman olduğunda bile gidip nefesini dinlerdim yani.
Aslında en garntide emaar çekimleri oluyor.Cihazdan cihaza da fark ediyor. Kişiden kişiye debenim başıma gelmişti. Safra kesesinde polip var. Emar çekildim Emar da yok. Ultrason çekildim onda var
Vücudun dengesi bozuluyor burada bir alıyorsun bir veriyorsun.Evett öyle oldu gerçekten hernekadar diyet yapmama rağmenn kilom bi iniyor bi çıkıyorr vücud dedim şaşurdu herhalde
Doğar doğmaz öyleymiş ya nefesini dinlemek zaten en başımızz
Bende günaydın yazmıştım
Evettt gerçektende oyle oluyor ablamAslında en garntide emaar çekimleri oluyor.
Vücudun dengesi bozuluyor burada bir alıyorsun bir veriyorsun.
Bende 5.aydan sonra kilo alımım başlamıştı 45 ile başlayıp 60 ile doğuma girmiştim.
İlk 3 ay çok önemli aslında.Evettt gerçektende oyle oluyor ablam
Ondan sonrada şişiyorsun hep son ayda hepten şişiyorsunsen genegüzell kiloyla başladınn
Hadii yaaa benim tansiyonum mesela çok iyi ama şekerim yüksekkİlk 3 ay çok önemli aslında.
Ben bide şişmedim öyle şanslıydım o konuda,birde zayıftım tabi tansiyon sıkıntısı yaşıyordum revire giderdim dr yakında uçacaksın diyordu.
Şeker varsa beslenmne çok dikkat etmen lazımiHadii yaaa benim tansiyonum mesela çok iyi ama şekerim yüksekk
Evett ablamm tatlı yemiyorum meyvede şekerleem yaparmış onuda yemiyorum ama işin tuğafı ben hiç şekerle pek aram yoktu çayım bile şekersizdii hiç beklemiyordumŞeker varsa beslenmne çok dikkat etmen lazımi
DemişimOyyyyy senin kp de çok minnoş ama benimkide öyle bak anlatıp anlatıp durayım bende
Manisa dan uşak a gidiyoruz aralıklarla kendisi uzun yol şoförü tutturdu bende gidecegihm diye
Eşimle bu yüzden tartıştık daha önce yine tutturdu bu sefer kesin gelcek
Hayır doktordan dişten anladığı yok sırf millete ben götürdüm ben yaptım demek için yanımızda gidecek çok lazımsın diyorum içimden
Ama çok kötü beddualar ettim bu da benim minnoslugum@Bal0ncuk
Sende bunu demişsinbırak kızıminnoş minnoş geçinio
Bnu herhalde vücutta yapıyor sen meyve yemesen bile oluyor demek ki.Evett ablamm tatlı yemiyorum meyvede şekerleem yaparmış onuda yemiyorum ama işin tuğafı ben hiç şekerle pek aram yoktu çayım bile şekersizdii hiç beklemiyordum
Dikince tam kafa üstü komik durdu söküp tekrar dikeceğimHahaahah düşünmen yeter cano ellerine sağlıkk bittiğinde çek atta göremm nasıl olmuş
Noluyor gene minnoşummmm peder gıcıklık mı yapıyor yoksaDemişim
Sende bunu demişsin
Sonuç bu hafta kayınpeder gelemiyor çünkü gitmiyoruz haftaya da gelemeyecek çünkü ben Orcan anneme gideceğim keşke başka şey isteseymisimsıvıyağ un şeker falan
Hatira oluyor snede memlekete gidince yaparsın canım geç olsun güç olmasınIyi yapmışsın ya güzel bi hatıra olmuştur. Ben 40 mevlidi bile yapamadım gurbette oluncs sönük geçti yani
Allah kv kendi kadar taş ....neyse sen anladınDertli deyooom kv deden deyooom
Hemde ne gıcıkNoluyor gene minnoşummmm peder gıcıklık mı yapıyor yoksa