Günaydın perişimmmGünaydın orişim
Hesabımı dondurmustum ya abla 6-7 aylık bir mola sonrasa aranızdayım yine iyimisin hersey yolundamıyfı bunsüre zarfındaGünaydınlar oriş sen nerlerdesin bakalım hiç gözükmüyorsun
Normalde evet ama hanileyken bilemedimki ablacımÖnce okumak lazım bence.
Normaldede mide hazmına iyi geliyor
Evveettt fazla kacirmışım demekkii alışıkta değilim acısız yemeye heryemekte mutlaka acı olur bizim acısız yenmez sofrada kocim bi zahmett bana uysunn benle acısız yesiDemek ki neymiş çok acı yenmeyecekmiş
İnşallah canımSağol canım atlatacaz inşaallahhh
Nasılsınn periimm
Canimm aminGormedinmi hele kuzzz yerim seniii
Amin inşallah canım benim isteyen herkese allahım hayırlı zamanda nasip etsin sağlıklı
Maden suyuda hiç içtiğim yok pek ondada var doğru aboovvv hem kusayy hem hala içeyy
Inşaallahh pazartesi belli olur cinsiyeti
Buzaman herkes hasta ya perimm bende 1 hafta zor atlattımm gıcık oksürüğüm bitmezdi kasığım kasılırdı bianda çok fenaİnşallah canım
Valla benimde boğazım acımaya başladı kızdan bana geçti sanırım
Amiinn kuzucummCanimm aminhadi bakalim guzel haberlerle gelirsin.
Bilmiyordum onu yada gözümden kaçmış olabilir,neyse geldin ya çok sevindim, ben iyiyim ne olsun diyete girdim 3 kilom gittiHesabımı dondurmustum ya abla 6-7 aylık bir mola sonrasa aranızdayım yine iyimisin hersey yolundamıyfı bunsüre zarfında
Bakmak lazım neteNormalde evet ama hanileyken bilemedimki ablacım
Evveettt fazla kacirmışım demekkii alışıkta değilim acısız yemeye heryemekte mutlaka acı olur bizim acısız yenmez sofrada kocim bi zahmett bana uysunn benle acısız yesi
Geçmiş olsun dikkatet sendeİnşallah canım
Valla benimde boğazım acımaya başladı kızdan bana geçti sanırım
Günaydın canım benim
Coğu hamilelikte mide ekşimeside yaşarmış ama benim zaten reflüm var abla bana baya baya dokunabilirrBilmiyordum onu yada gözümden kaçmış olabilir,neyse geldin ya çok sevindim, ben iyiyim ne olsun diyete girdim 3 kilom gitti
Bakmak lazım nete
Bak burada yazıyor
Hamilelikte Karbonat Kullanmak Güvenli Mi? Zararlı Mı? | Gebelik Rehberi
Hamileyken, gıda maddeleri ve ilaç alımınızla ilgili birçok şüpheniz olacaktır. Kabartma tozu, birden fazla kullanımı olan bu tür bir bileşendir ve nasıl çalıştığı da onu nasıl kullandığınıza bağlıdır. Kabartma tozu kimyasal adı sodyum bikarbonattır. Ancak hamilelikte kabartma tozu güvenli...www.gebelopedi.com
Geçmiş olsun dikkatet sende
Mide ekşimesi zaten olur hamilelikte,reflü varsa içme o zaman .Coğu hamilelikte mide ekşimeside yaşarmış ama benim zaten reflüm var abla bana baya baya dokunabilirrteşekkürr ederimm gidip araştırdığın için
Evett maalesefMide ekşimesi zaten olur hamilelikte,reflü varsa içme o zaman .
Rica ederim ne demek keyifle baktım .
Günaydın canım
Geçmiş olsun kuzucuğagünaydınnnn
çocuklar hasta olmasın
İnşaallah temiz çıkarBol bol gidiyor zaten
BT çekildi dün 10 gün sonra çıkacak sonuçlar.
Ekşimeyi mutlaka yaşayacaksın geçecek oda zamanla.Evett maalesef
Canım ablam
Umarım mavişim sağol dr da bişi çıkmaz dedi nodül gibi bişey gördü.Geçmiş olsun kuzucuğa
İnşaallah temiz çıkar
Evett ablacım oyleymiş hayatımda kusmazdımm hamiellikte yaşıyorum çoğu şeyi olsun bebeğim iyi olsun da canımızı ona veriyoruzz dişimizi bileEkşimeyi mutlaka yaşayacaksın geçecek oda zamanla.
Ne mutlu bana o zaman
Doktor dediyse öyledir inşallahUmarım mavişim sağol dr da bişi çıkmaz dedi nodül gibi bişey gördü.
İlk 3 ay önemli burada kilo alıp verirsin,2.3 ayda daha normale döner herşey.Evett ablacım oyleymiş hayatımda kusmazdımm hamiellikte yaşıyorum çoğu şeyi olsun bebeğim iyi olsun da canımızı ona veriyoruzz dişimizi bile