- 25 Ağustos 2019
- 60.515
- 111.017
- 30
Yemekten kaynakli biraz acıydı sanırım o dokundu bana birsey dokundumu kusuyorum vallahii çok kötüCok gecmis olsun neden yedigin bir sey mi dokundu yoksa stres mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yemekten kaynakli biraz acıydı sanırım o dokundu bana birsey dokundumu kusuyorum vallahii çok kötüCok gecmis olsun neden yedigin bir sey mi dokundu yoksa stres mi?
Umarım öyle olurGüzel sonuçlar olsun ,olacak
Günaydın nurim alçomGünaydın
Geçmiş olsunBen nedense uyuyamadım kuzu ya kustum hala midem kötü
Günaydın pericanGünaydın
GünaydınnGünaydın
Canım teşekkür ederiimmUmarım öyle olur
Günaydın nurim alçom
Geçmiş olsun
Günaydın perican
Günaydınlar birşeymi dokundu yoksaCanım teşekkür ederiimm
Günaydıınnnnnn
Kurufasulye yedimde o dokundu bana biraz acıydı canımm belkide ondan gece bi güzel kustum ama rahatladım tabii 2 gündür geldi gelecektii heptenn üstüne yogurtlu ceviz yedim kendime geldiim daha tövbe ettim acıdan yemejte salçalıykende dokunuyor hepGünaydınlar birşeymi dokundu yoksa
Zaten gazlıdır birde fasulye acılıda olunca kusturdu tabi.Kurufasulye yedimde o dokundu bana biraz acıydı canımm belkide ondan gece bi güzel kustum ama rahatladım tabii 2 gündür geldi gelecektii heptenn üstüne yogurtlu ceviz yedim kendime geldiim daha tövbe ettim acıdan yemejte salçalıykende dokunuyor hep
Karbonatli su ic kuzumYemekten kaynakli biraz acıydı sanırım o dokundu bana birsey dokundumu kusuyorum vallahii çok kötü
Heeehh aynen öyle olduuZaten gazlıdır birde fasulye acılıda olunca kusturdu tabi.
Fazla salçada tetkledi belki.
Gebelikte olurmu kızzz bilemedimKarbonatli su ic kuzum
Ay sen hamişsinnnn alta bakmamisim ❤❤❤ hayırla gelsin mis kokulun insallah.Gebelikte olurmu kızzz bilemedim
Gormedinmi hele kuzzz yerim seniiiAy sen hamişsinnnn alta bakmamisim ❤❤❤ hayırla gelsin mis kokulun insallah.
Ben gebeyken iciyordum kusuyordum yine iciyordum ama kizimda,oglumda hic kusmadim.Sen yine dikkat et maden suyu cok icerdim onunda icinde var bi karbonat
İnşallah ablaDr bişi çıkmaz dedi de sonuçlar gelsin bakalım ne olacak
Umarım öyle olur
Günaydın nurim alçom
Geçmiş olsun
Günaydın perican
Günaydınn
Geçmiş olsun canımKurufasulye yedimde o dokundu bana biraz acıydı canımm belkide ondan gece bi güzel kustum ama rahatladım tabii 2 gündür geldi gelecektii heptenn üstüne yogurtlu ceviz yedim kendime geldiim daha tövbe ettim acıdan yemejte salçalıykende dokunuyor hep
Günaydın orişimGünaydınn hepinize güzel bayanlar
Önce okumak lazım bence.Gebelikte olurmu kızzz bilemedim
Normaldede mide hazmına iyi geliyorKarbonatli su ic kuzum
Demek ki neymiş çok acı yenmeyecekmişHeeehh aynen öyle olduu
Sağol canım atlatacaz inşaallahhh
Geçmiş olsun canım
Günaydınlar oriş sen nerlerdesin bakalım hiç gözükmüyorsunGünaydınn hepinize güzel bayanlar