- 25 Ağustos 2019
- 60.505
- 110.984
- 30
Çokta sevdiğimiz simit yaaBurda oldu kuzucum,gramın canı simitte isteyemeyecek galiba artik
Ama migrosta dondurucuda simit var istersen alıp kendin fırına verip sıcak sıcak ne iyi gider haa sosyoo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çokta sevdiğimiz simit yaaBurda oldu kuzucum,gramın canı simitte isteyemeyecek galiba artik
Çok şükür sosyalim rabbim isteyen hakeden herkese nasip etsin inşallahYuvarlarım hepinizi sapsikler ağzımın suyu aktı guduuuwww,sen büyüdün de anne oldun maşallah kuzuma benim
Evettt bakk sana dedim lekelenmeyse hiçbirşey yok zaten çok yenisin buzamanada oluyor öyle lekelenmelerr gelecekse kahve gelsinde kırmızı gelmesin allah korusunn ilkine oyle yaşadın diye buna yaşıycan anlamına gelmezki hiç belli olmazz kahve geldiğine sevin ben kahve geliyor diye çok seviniyodumHala çok az lekelenme var ama kanama olmadığı sürece endişe etme dedi doktor. Yine de diken üstündeyim.
Kuzuumm nevoşun çok güzel bir simit tarifi vardı,geçen gün yapmış efsaneee kendimiz yapcazÇokta sevdiğimiz simit yaa
Ama migrosta dondurucuda simit var istersen alıp kendin fırına verip sıcak sıcak ne iyi gider haa sosyoo
Rabbim acılarını göstermesin canım merviskom allah gönlüne göre nasip etsin herkesin ınşÇok şükür sosyalim rabbim isteyen hakeden herkese nasip etsin inşallah
Amiin amin çiçeğimRabbim acılarını göstermesin canım merviskom allah gönlüne göre nasip etsin herkesin ınş
Aaa görmedumm aşko bende yaparım ama tambuğdayla yaparımm şekerde koymam içine missKuzuumm nevoşun çok güzel bir simit tarifi vardı,geçen gün yapmış efsaneee kendimiz yapcaz
Dırın dırın nevoş bekleniyorsun burada NevresteAaa görmedumm aşko bende yaparım ama tambuğdayla yaparımm şekerde koymam içine miss
Popüler Konu - Tam Ölçülü Denenmiş Pilav TarifleriDırın dırın nevoş bekleniyorsun burada Nevreste
Çok kolayy ya bu simit zaten acaba sen farklımı yapıyorsun tarifleri diye baktım nevoş tamda tahmin ettiğim gibi tariff bigün yapar atarum buzluğaa kahvaltıya ne iyi gider haa
Malesef hemşom oyle100 gr mı
Dun soylentiden sebep fulledik ama neye yarar ki bitecek yine..Oyle oldu malesef artık, ya ben en cok su akaryakıta sasırıyorum dün zam gelmişti zaten baya fazla bugunde yıne 70 kurus mu ne zam gelecekmiş gece anlamıyırım hergun zam mı olur
Çok güzel oluyor canımÇok kolayy ya bu simit zaten acaba sen farklımı yapıyorsun tarifleri diye baktım nevoş tamda tahmin ettiğim gibi tariff bigün yapar atarum buzluğaa kahvaltıya ne iyi gider haa
Hatrı 100 yıl olmuşturMalesef hemşom oyle
Dun soylentiden sebep fulledik ama neye yarar ki bitecek yine..
Cok guzel gozukuyor bende yapmayı düşündüm nevos buzlugada atılır dimi bu cıkarıp ısıtılırÇok güzel oluyor canım
Ben yapıyorum çocuklar okula götürüyor
Vallaha midem güğrüledi haaa buara hep acıkmaya başladımm habu uşak doymayy yavvvÇok güzel oluyor canım
Ben yapıyorum çocuklar okula götürüyor
Gecen ay yegenim kadikoyden cekilmis getirdi misler gibiydi..Dibi gozuktu.Altin vermis gibi sevinmistim :) Kucuk seylerle mutluluk iste ama artik buyuk malesefHatrı 100 yıl olmuştur
Benim kızlar sınav zamanı kilo kilo içiyorlar yandık
+1Vallaha midem güğrüledi haaa buara hep acıkmaya başladımm habu uşak doymayy yavvv
Aaa sen hamilemiydinn merhaba pek tanışamadıkk
Evet canım yenı yaptım takvımı, gercı hesabımıda yenı aktif ettim ondandır hayırlı olsun gebeliğin saglıkla kavusuruz inşallahAaa sen hamilemiydinn merhaba pek tanışamadıkk
Evett farkettim bayadir yokmuşsunuz ama olsun yiki gelmişsin tanışmış olduk önce seni doğuracağuzz sağlicakla all kucağına inşaallahhhEvet canım yenı yaptım takvımı, gercı hesabımıda yenı aktif ettim ondandır hayırlı olsun gebeliğin saglıkla kavusuruz inşallah