Kaç ayda bir değişiyorduCanımsinn aşkooo az kaldı nickimi değiştirmeyee ocağın 5inde eski nickimi özledim yavv
Evettt onu dicektim bende tecrübelerinide anlatırrr banada bi cesaret gelirr helee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç ayda bir değişiyorduCanımsinn aşkooo az kaldı nickimi değiştirmeyee ocağın 5inde eski nickimi özledim yavv
Evettt onu dicektim bende tecrübelerinide anlatırrr banada bi cesaret gelirr helee
Mola yokBence noo ya daha yeni alısıyordum
Yok canım devam
Sevindim nevoşMola yok
Sonumuz hayir olsun be nevoş sen bu emojisinBundan sonra çeyrek kadar kıymetli olacak
Canım hemşomSonumuz hayir olsun be nevoş sen bu emojisin
Ekim de değişmişim ocağın 5 şinde geley hakkımmmKaç ayda bir değişiyordu
Allah kolaylık versinBu saatte kısık sesle devirle evi supurdum ,bulasiklari makinaya attim bardak vs yani :) oyuncak topladim,kizim diyabet,ignelerini yaptim yeni oturdum aynaya bakmaya zamanim yok
Eski nickin neydi acaba belki o aşinadır banaEkim de değişmişim ocağın 5 şinde geley hakkımmm
O zaman 3 ayda birEkim de değişmişim ocağın 5 şinde geley hakkımmm
Canımm gecmiş olsun nasılsınn pek konuşamadıkBu saatte kısık sesle devirle evi supurdum ,bulasiklari makinaya attim bardak vs yani :) oyuncak topladim,kizim diyabet,ignelerini yaptim yeni oturdum aynaya bakmaya zamanim yok
Jou di ama seni hiç hatırlamıyorumki yada denk gelemedik galiba canım ya üzdü beniiEski nickin neydi acaba belki o aşinadır bana
Evett aynenn nevoşO zaman 3 ayda bir
Evet ya bende jou yu hıc hatırlayamadım sımdi cotton dıye tanıdım ya senı cotton kalırsın benım hafızamdaJou di ama seni hiç hatırlamıyorumki yada denk gelemedik galiba canım ya üzdü benii
canımmmCanım hemşom
Yok inan yok ,onlarin cani sagolsun da tatli yorgunluklarAllah kolaylık versin
Biz bayanlara dinlenme yok
Canimm benim cok sagol ic guveysiden hallice derler ya o sekilde.Sen nasilsinCanımm gecmiş olsun nasılsınn pek konuşamadık
Tmm nevoş, beklerimMola yok
Bizde özledik joouummCanımsinn aşkooo az kaldı nickimi değiştirmeyee ocağın 5inde eski nickimi özledim yavv
KraaaaalllAyy heyecan bastıı inşallah