- 14 Haziran 2019
- 13.317
- 47.066
Amiin amin inşallahEvett farkettim bayadir yokmuşsunuz ama olsun yiki gelmişsin tanışmış olduk önce seni doğuracağuzz sağlicakla all kucağına inşaallahhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiin amin inşallahEvett farkettim bayadir yokmuşsunuz ama olsun yiki gelmişsin tanışmış olduk önce seni doğuracağuzz sağlicakla all kucağına inşaallahhh
Evet canım atılır ben atıyorumCok guzel gozukuyor bende yapmayı düşündüm nevos buzlugada atılır dimi bu cıkarıp ısıtılır
Bundan sonra çeyrek kadar kıymetli olacakGecen ay yegenim kadikoyden cekilmis getirdi misler gibiydi..Dibi gozuktu.Altin vermis gibi sevinmistim :) Kucuk seylerle mutluluk iste ama artik buyuk malesef
Maşaallah maşaallahVallaha midem güğrüledi haaa buara hep acıkmaya başladımm habu uşak doymayy yavvv
Nevoş ocakta tatil olacak mı
Ayy hergun kahve içerim benBundan sonra çeyrek kadar kıymetli olacak
Jooummm senden tatlı olmasın, çok tatlıdır mervisko uzun zamandır yoktu döndü aramiza yineEvett farkettim bayadir yokmuşsunuz ama olsun yiki gelmişsin tanışmış olduk önce seni doğuracağuzz sağlicakla all kucağına inşaallahhh
Yarışma mıNevoş ocakta tatil olacak mı
Ben çaycıyımNescafe hiç içmem zatenAyy hergun kahve içerim ben
Yaaaa ne güzelll işte bende diyordum hiç görmedim ne iyi etmiş gelmesinee o benden ball tatlıdırr bencee yavvv baksanaa doğurmasına az kaldı gibii nerdeyseeJooummm senden tatlı olmasın, çok tatlıdır mervisko uzun zamandır yoktu döndü aramiza yine
Evet nevoşumYarışma mı
Bende kahveci nevoş, illa türk kahvesi içilecek bir yada iki taneBen çaycıyımNescafe hiç içmem zaten
Olur muuu jouumm sen gramimin anasisin, sende çok tatlısın tabikide o doğursun da tecrubelerini anlatsın burda OrianaYaaaa ne güzelll işte bende diyordum hiç görmedim ne iyi etmiş gelmesinee o benden ball tatlıdırr bencee yavvv baksanaa doğurmasına az kaldı gibii nerdeysee
Canımsinn aşkooo az kaldı nickimi değiştirmeyee ocağın 5inde eski nickimi özledim yavvOlur muuu jouumm sen gramimin anasisin, sende çok tatlısın tabikide o doğursun da tecrubelerini anlatsın burda Oriana
Ayy heyecan bastıı inşallahOlur muuu jouumm sen gramimin anasisin, sende çok tatlısın tabikide o doğursun da tecrubelerini anlatsın burda Oriana
Tamam cağnımmEvet canım atılır ben atıyorum
Yok canım devamEvet nevoşum
Şeker kullanmıyorum.Şekersizde fazla içemiyorumBende kahveci nevoş, illa türk kahvesi içilecek bir yada iki tane
Tamam cağnımm
Bence noo ya daha yeni alısıyordumEvet nevoşum