- 24 Eylül 2018
- 97.410
- 292.907
Sen ne kadar istersen o kadar Jenna Teyze,yeter diyene kadar öperimCennaaam allah razı olsunn sagolasınn öpücükleri katla artık tamamııı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen ne kadar istersen o kadar Jenna Teyze,yeter diyene kadar öperimCennaaam allah razı olsunn sagolasınn öpücükleri katla artık tamamııı
Yaa cenna kuşumm benimmSen ne kadar istersen o kadar Jenna Teyze,yeter diyene kadar öperim
KuzuuumYaa cenna kuşumm benimm
Sen hamile miydin hiç haberim yoktu. Çok sevindim canım. Sağlıkla kucağına alırsın inşallahAllah razı olsun nevoşumm saglıkla kavusuruz inşallaah
Hemde doğuma az kalmışSen hamile miydin hiç haberim yoktu. Çok sevindim canım. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Görünce şaşırdım haftası da ileriydi. Sağlıcakla doğsunHemde doğuma az kalmış
Sağlıkla gelsinlerGörünce şaşırdım haftası da ileriydi. Sağlıcakla doğsun
Hala çok az lekelenme var ama kanama olmadığı sürece endişe etme dedi doktor. Yine de diken üstündeyim.Ooo süperr o zamann ben hamileliğimi öğrendiğimde test yaptıktan sonra kanama gecirdim baya baya doktora gittim öyle öğrendim tam emin olmuş olduk ama tabii doktor düşecek dedii ama allahıma çok şükür düşmediii hayatımın en kotü günleriydii allahım kimseye yaşatmasın
Anaaa ben de bilmiyordum hamile olduğunu. Hem de az kalmış. Hadi bir avazda inşallah.Allah razı olsun nevoşumm saglıkla kavusuruz inşallaah
Yaaaaaaaa benim kuzum takvim yapmış yasasinnnOyle oldu malesef artık, ya ben en cok su akaryakıta sasırıyorum dün zam gelmişti zaten baya fazla bugunde yıne 70 kurus mu ne zam gelecekmiş gece anlamıyırım hergun zam mı olur
Rabbim korur hemsom üzülme, hiçbirşey olmazHala çok az lekelenme var ama kanama olmadığı sürece endişe etme dedi doktor. Yine de diken üstündeyim.
Burda oldu kuzucum,gramın canı simitte isteyemeyecek galiba artikCanımsınnnnn
Öyleymişş sigarada zam ama simit belli bi şehirlerde olmuş 3 lira burda nekadar bilmiyorum mesela
İnşallah hemşocumRabbim korur hemsom üzülme, hiçbirşey olmaz
Evet adaşcım allah razı olsun teşekkür ederimmSen hamile miydin hiç haberim yoktu. Çok sevindim canım. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Burda yeni.oldu nevoş iki buçuktuSimit çoktan 3 oldu
Amin canım benimGörünce şaşırdım haftası da ileriydi. Sağlıcakla doğsun
Ohhh ber her gördüğümde çıldırıyordum zaten rahatladımAllah razı olsun nevoşumm saglıkla kavusuruz inşallaah
1 aydan fazla oldu hatta yakında 3.5- 4 olurBurda yeni.oldu nevoş iki buçuktu
Sizin isimleriniz de mi aynıydı pesssEvet adaşcım allah razı olsun teşekkür ederimm
AynenOhhh ber her gördüğümde çıldırıyordum zaten rahatladım