Hakkınızda hayırlısıÇok doğru söyledin Oyle tabiki herkesin bir ogretmende aradığı şey gördüğü şey farklıdır abla oyuzden hep dua ediyorum hayırlı iyi vicdanlı bir insana denk gelsin çocuklarımız inşallahBizde akışına birakcaz mecbur yaşayarak deneyimleyerek göreceğiz
İnşallah ablacimm çok sağol çok sağolun
Ohhh missss ellerine sağlık elticim
Nisa ilkokula başlıyacak demi bu sene,şimdiden hayırlı uğurlu olsun pericim.Birazdan nisayı yazdiracagim okula gideceğim biraz bilgi almak istiyorum ne yapılması gerekiyor vs varmı sormam gereken bişey canlar
Öğretmen dışında aile desteğide çok önemli iş sadece öğretmenle bitmiyor işte.Sağol ablavalla abla kimi yapılmıyor diyor kimi para vererek secebiliyormussun diyor yani gidip sormadan net bir bilgim yok .hoş zaten kimseyi tanımıyorumki öğretmen olarak,ordan burdan duyduğum iyi öğretmenler var çoğu 4. Sınıfa kadar okutuyormus onlarda.
Anaaaaaaaaa yok artıkkkkevet aynen oyle iki gundur 1 de kahvalti yapiyorum
Mis gibi güzel olmuştur aşuredeSağ olasın ablacım
bereketli olsun
esim duydu da kafa sallaya sallaya ahh ahh diyorNisa ilkokula başlıyacak demi bu sene,şimdiden hayırlı uğurlu olsun pericim.
Öğretmen dışında aile desteğide çok önemli iş sadece öğretmenle bitmiyor işte.
İnşalalh çok iyibir hoca denk gelirde ileriki hayatındada hep başarılı olsun,bizde destek veririz takıldığın noktalarda.
Anaaaaaaaaa yok artıkkkk
Mis gibi güzel olmuştur aşurede
Evdemi yoksaaaaesim duydu da kafa sallaya sallaya ahh ahh diyor
Ama bu yemeklere bakır tabak çok yakışırrrrrrrrNe alaka ya3defa et yemeklerinde 1. Oldum sadece bir defa bakır kullandım. yasminsay sen et yemeklerinde birinci olduğunda bakırın var mıydı
Bana da bu sefer Ali nazik birinci olurmuş gibi geliyor. Artık kimdeyse……………….
yok dun soyledim aksam yemegi biraz gec kaldi neden gec kaldi doye sordu oglen 1.bucukta kahvaltidan kalktik dedim ozaman oyle soylediEvdemi yoksaaaa
Aklı kaldı tabisi sen uyu eşin erkenden işe gtsin yaniii kıskanır söylenir yani sjksjksjksjkyok dun soyledim aksam yemegi biraz gec kaldi neden gec kaldi doye sordu oglen 1.bucukta kahvaltidan kalktik dedim ozaman oyle soyledi
emekli olayim goreceksin sen diyorAklı kaldı tabisi sen uyu eşin erkenden işe gtsin yaniii kıskanır söylenir yani sjksjksjksjk
İşte o zaman yandığının ayak izleri olacakemekli olayim goreceksin sen diyor
ben bugun yanmadiysam daha da yanmam ablacim durumuma bakİşte o zaman yandığının ayak izleri olacak
Emeklilik farklı bişi yaşayınca anlayacan o zamanben bugun yanmadiysam daha da yanmam ablacim durumuma bak
Bakırda sunmadan 1. olursak ne olacakAma bu yemeklere bakır tabak çok yakışırrrrrrrr
yasminin ki bakir degildi sanki dimi ablaBakırda sunmadan 1. olursak ne olacak
Allahım sen konuyu biliyorsunBakırda sunmadan 1. olursak ne olacak
Evet abla bakalım busefer neler bekliyor biziNisa ilkokula başlıyacak demi bu sene,şimdiden hayırlı uğurlu olsun pericim.
Öğretmen dışında aile desteğide çok önemli iş sadece öğretmenle bitmiyor işte.
İnşalalh çok iyibir hoca denk gelirde ileriki hayatındada hep başarılı olsun,bizde destek veririz takıldığın noktalarda.
Anaaaaaaaaa yok artıkkkk
Mis gibi güzel olmuştur aşurede