- 16 Ağustos 2010
- 293.073
- 602.982
- 43
Benimde değildiHatta bakırda 1.olan yokGeçen yıl ben tabakta bile sunmadım o sayılmazyasminin ki bakir degildi sanki dimi abla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde değildiHatta bakırda 1.olan yokGeçen yıl ben tabakta bile sunmadım o sayılmazyasminin ki bakir degildi sanki dimi abla
İşte bana bunlarla gelin sjsjsjsjjslBenimde değildiHatta bakırda 1.olan yokGeçen yıl ben tabakta bile sunmadım o sayılmaz
Heyecanlı zamanlar yaklaşıyor desene.Evet abla bakalım busefer neler bekliyor bizi
İnşallah ablacım, tabiki bizde elimizden geleni yapicaz . Çok sağol ablam iyiki varsınız hepiniz
Etin başlı başına bir cazibesi olduğu için bakır makır sökmüyor demek ki.
Aynen öyleEtin başlı başına bir cazibesi olduğu için bakır makır sökmüyor demek ki.
ahanda bölee oldum görünce
Çok güzeller değil miahanda bölee oldum görünce
Aynen dibim düştü zannettimÇok güzeller değil mi
İşte o bakırlarda çok iştah açıcı görünüyorAynen öyle
Sunum ve iştah açıcı olması yeterli
Bakırı mı yiyeceğizİşte o bakırlarda çok iştah açıcı görünüyor
Neyse zaten sanırım kimsede yok o yüzden sorun değilBakırı mı yiyeceğiz
Benim tarifim uygun değil zatenNeyse zaten sanırım kimsede yok o yüzden sorun değil
Benimki çok uygun Allah içinBenim tarifim uygun değil zaten
Tencereye koyBenimki çok uygun Allah için
Ona benzer bişeyler yapiciizz artıkTencereye koy
Yaa şaka yapıyorum sultanım o sıralar kk ya cook giremedim bu kez size destekciniz olarak aranızdayımAsıl sen benim yaptığım etiketlere dönmedin
Bisküvi - Kurabiye Tarifi - Ev Yapımı Pratik Kurabiye Tarifleri
Tamam canım inşallahYaa şaka yapıyorum sultanım o sıralar kk ya cook giremedim bu kez size destekciniz olarak aranızdayım