- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.775
- 60
Afiyetle yerimmm ellerine sağlık olsunnnKoca kazanla pişiyor, hepimize yeter buyurun
Asıl sen benim yaptığım etiketlere dönmedinBurda yeni kategori acılmış ve davet edilmemişim N E D E N
Çok üzüldün değil miSen yok musun?
Lena hanım uykusuzmu bıraktı
dün bir başkaydı...Lena hanım uykusuzmu bıraktı
Bakırım olmadığı için benim kazanma şansım yok zaten Nevoş.Çok üzüldün değil mi
Birazdan nisayı yazdiracagim okula gideceğim biraz bilgi almak istiyorum ne yapılması gerekiyor vs varmı sormam gereken bişey canlar
Bir sıkıntısi falan mı vardı acaba kıyamam ikinizededün bir başkaydı...
ilk defa kötü bir geceydi
resnmen üstümde uyudu
Ne alaka yaBakırım olmadığı için benim kazanma şansım yok zaten Nevoş.
Hayırlı olsun canımBirazdan nisayı yazdiracagim okula gideceğim biraz bilgi almak istiyorum ne yapılması gerekiyor vs varmı sormam gereken bişey canlar
Sağol ablaHayırlı olsun canımÖğretmen seçimi yapılıyor mu
Ben hep akışına bıraktımSağol ablavalla abla kimi yapılmıyor diyor kimi para vererek secebiliyormussun diyor yani gidip sormadan net bir bilgim yok .hoş zaten kimseyi tanımıyorumki öğretmen olarak,ordan burdan duyduğum iyi öğretmenler var çoğu 4. Sınıfa kadar okutuyormus onlarda.
Çok doğru söyledin Oyle tabiki herkesin bir ogretmende aradığı şey gördüğü şey farklıdır abla oyuzden hep dua ediyorum hayırlı iyi vicdanlı bir insana denk gelsin çocuklarımız inşallahBen hep akışına bıraktımNeye göre kime göre iyi değil mi
Bence Nisa şanslı bir çocukEminim uyum sağlayacağı bir öğretmeni olacaktır
Tabi sizinde desteğinizleTek başına öğretmen yeterli olmuyor. Aile desteği gerekiyor. Doğru materyaller
Bizde yardımcı oluruz inşallah
İyi bir sınıfa düşer inşallah
evet aynen oyle iki gundur 1 de kahvalti yapiyorumO saate kadar uyurum dion yani demi
Cıksss elticimNe alaka ya3defa et yemeklerinde 1. Oldum sadece bir defa bakır kullandım. yasminsay sen et yemeklerinde birinci olduğunda bakırın var mıydı
Sağ olasın ablacımAfiyetle yerimmm ellerine sağlık olsunnn