Et Yemekleri Denenmiş en başarılı ; Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz''Kırmızı Et Yemekleri''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    626
  • Anket Kapalı .
Hayırlı olsun canım 🥰Öğretmen seçimi yapılıyor mu🤔
Sağol abla 😘😘 valla abla kimi yapılmıyor diyor kimi para vererek secebiliyormussun diyor yani gidip sormadan net bir bilgim yok .hoş zaten kimseyi tanımıyorumki öğretmen olarak,ordan burdan duyduğum iyi öğretmenler var çoğu 4. Sınıfa kadar okutuyormus onlarda.

Sağol abla 😘😘 valla abla kimi yapılmıyor diyor kimi para vererek secebiliyormussun diyor yani gidip sormadan net bir bilgim yok .hoş zaten kimseyi tanımıyorumki öğretmen olarak,ordan burdan duyduğum iyi öğretmenler var çoğu 4. Sınıfa kadar okutuyormus onlarda.
Ben hep akışına bıraktım😁Neye göre kime göre iyi değil mi🥰
Bence Nisa şanslı bir çocuk 🧿Eminim uyum sağlayacağı bir öğretmeni olacaktır🥰
Tabi sizinde desteğinizle 🤗🤩Tek başına öğretmen yeterli olmuyor. Aile desteği gerekiyor. Doğru materyaller 🥰
Bizde yardımcı oluruz inşallah 🤗
İyi bir sınıfa düşer inşallah 🤲

Ben hep akışına bıraktım😁Neye göre kime göre iyi değil mi🥰
Bence Nisa şanslı bir çocuk 🧿Eminim uyum sağlayacağı bir öğretmeni olacaktır🥰
Tabi sizinde desteğinizle 🤗🤩Tek başına öğretmen yeterli olmuyor. Aile desteği gerekiyor. Doğru materyaller 🥰
Bizde yardımcı oluruz inşallah 🤗
İyi bir sınıfa düşer inşallah 🤲
Çok doğru söyledin Oyle tabiki herkesin bir ogretmende aradığı şey gördüğü şey farklıdır abla oyuzden hep dua ediyorum hayırlı iyi vicdanlı bir insana denk gelsin çocuklarımız inşallah 🤲 Bizde akışına birakcaz mecbur yaşayarak deneyimleyerek göreceğiz 😁
İnşallah ablacimm çok sağol çok sağolun :KK60: :KK74: :KK200:

Ne alaka ya🤣3defa et yemeklerinde 1. Oldum sadece bir defa bakır kullandım. yasminsay yasminsay sen et yemeklerinde birinci olduğunda bakırın var mıydı🤔🙃😁🥰
Cıksss elticim 🤣🤣
A135B060-9AB4-4A29-AF36-D4CF846CE9D4.jpeg

X