- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.775
- 60
Harekete geçir hemen,bide masa başı çalııyorsun demi oda hareketsizlk yapar eve gldinmi evde yürü olmazsa faydasını görürsün.yapıştı abla ya.. sezeryan direnç kilosu pof
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harekete geçir hemen,bide masa başı çalııyorsun demi oda hareketsizlk yapar eve gldinmi evde yürü olmazsa faydasını görürsün.yapıştı abla ya.. sezeryan direnç kilosu pof
evet abla o yüzden adıma katıldımHarekete geçir hemen,bide masa başı çalııyorsun demi oda hareketsizlk yapar eve gldinmi evde yürü olmazsa faydasını görürsün.
Akıllı saatler varya ondan varsa onu kullan biraz daha yürüyüm diye acayip gaza getiriyor hemenevet abla o yüzden adıma katıldım
2 gündür lenayı azck bırakıorum adım atıyorum eve dönüyorum
şimdilik 8bine şükrediyorumAkıllı saatler varya ondan varsa onu kullan biraz daha yürüyüm diye acayip gaza getiriyor hemen
Şimdi yaşlandın tabi haklısın fırsat buldukça adım atmaya gayret et bencede .şimdilik 8bine şükrediyorum
eskiden hamilelikten önce nasoldım varya
deli gibi spor yapıodum
üstüne en az 12 bin yürüodum
gençtim tabi
Valla aynen üzerimden tır geçmiş gibi benim deDayak yemiş gibi uyandığımız bir gün. Günaaaaayyyyydııınnnnnnnnn
Aleyküm selam ya YasminSelamun aleyküm cemaat
Nasılsın fıstığım?Aleyküm selam ya Yasmin
İyiyim balım sen nasılsın evindemisinNasılsın fıstığım?
Çok şükür iyiyim can. Evimdeyim şimdilik, aşure yapıyorumİyiyim balım sen nasılsın evindemisin
oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ellerine sağlık koçum birer tabak bizede varmıÇok şükür iyiyim can. Evimdeyim şimdilik, aşure yapıyorum Eki Görüntüle 3109470
Günaydın
Günaydın canlarım
Selamun aleyküm cemaat
yokmiiiiiiiiiiiiiiiiiiÇok şükür iyiyim can. Evimdeyim şimdilik, aşure yapıyorum Eki Görüntüle 3109470
Ooo Nasıl severim varya yasomm muhteşem görünüyor canım çekti ellerine sağlık Allah kabul etsinÇok şükür iyiyim can. Evimdeyim şimdilik, aşure yapıyorum Eki Görüntüle 3109470
Cukummmmgünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yokmiiiiiiiiiiiiiiiiii
yokmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ellere varda bize yokmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bebeğim naberCukummmm
Koca kazanla pişiyor, hepimize yeter buyurunoyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ellerine sağlık koçum birer tabak bizede varmı
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yokmiiiiiiiiiiiiiiiiii
yokmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ellere varda bize yokmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ooo Nasıl severim varya yasomm muhteşem görünüyor canım çekti ellerine sağlık Allah kabul etsin
Allah kabul etsinKoca kazanla pişiyor, hepimize yeter buyurun