- 29 Nisan 2015
- 31.348
- 105.508
Kıyamam hap falan kullanırsan bitane al ağrı kesici ve soğuk suyla yıka benimde sabahtan beri baş ağrım var hap map bı işe yaramadıDeneyeyim. Resmen ağrıdan uyuyamıyorum.
Kerata nekadar yormuş böyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kıyamam hap falan kullanırsan bitane al ağrı kesici ve soğuk suyla yıka benimde sabahtan beri baş ağrım var hap map bı işe yaramadıDeneyeyim. Resmen ağrıdan uyuyamıyorum.
gunaydinGünaydınlar şekerlerim
Dayak yemiş gibi uyandığımız bir gün. GünaaaaayyyyydııınnnnnnnnnKıyamam hap falan kullanırsan bitane al ağrı kesici ve soğuk suyla yıka benimde sabahtan beri baş ağrım var hap map bı işe yaramadı
Kerata nekadar yormuş böyle
Günaydınlar minnoşumgunaydin
nasilsin ablacimGünaydınlar minnoşum
gecmis olsun margritDayak yemiş gibi uyandığımız bir gün. Günaaaaayyyyydııınnnnnnnnn
Gümnaydınlar geçmiş olsun canısıDayak yemiş gibi uyandığımız bir gün. Günaaaaayyyyydııınnnnnnnnn
İyiyim minnoşum sağol sen nasılsınnasilsin ablacim
gecmis olsun margrit
iyi bende ablacim sukur bu gune bizimkini ginderdim uyku tutmadiGümnaydınlar geçmiş olsun canısı
İyiyim minnoşum sağol sen nasılsın
Bende zor uyandım bugün bıraksalar uyurdum,bizimkde demn gittiiyi bende ablacim sukur bu gune bizimkini ginderdim uyku tutmadi
zor uyanmak icin benim gibi 12 de falan kalkmis olman lazimBende zor uyandım bugün bıraksalar uyurdum,bizimkde demn gitti
O saate kadar uyurum dion yani demizor uyanmak icin benim gibi 12 de falan kalkmis olman lazim
Günaydın
Günaydınlar şekerlerim
gunaydin
Dayak yemiş gibi uyandığımız bir gün. Günaaaaayyyyydııınnnnnnnnn
Günaydınlarrrr fıstıkımgünaydınnnnnnnn gençğğğlleeerrrrrrrrrrrrr
abla ben 50 değil 54 olmak istiyorum olamıyorum bühüGünaydınlarrrr fıstıkım
Yediklerine dikkat et sadece,sabah kahveni iç,abur cunurdan uzak dur azimli olursan zaten verirsin kilonu fıstığımabla ben 50 değil 54 olmak istiyorum olamıyorum bühü
ağlat beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sanada bu yakışırrrrrrrrrrrrr
Sağ olun beybiler. HanimKelesimiGetir
yapıştı abla ya.. sezeryan direnç kilosu pofYediklerine dikkat et sadece,sabah kahveni iç,abur cunurdan uzak dur azimli olursan zaten verirsin kilonu fıstığım