- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.703
nieğğğ nenieeğğğğğ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nieğğğ nenieeğğğğğ
Bu hangi yörenin şivesinieeğğğğğ
Duvara yazık yahuuuu üfledim düşer o merak etmeharika birde onu tv nin ustune duvara astilardi yeni evde nereye koyarlar bilmem umarim kirilir
Duvara yazık yahuuuu üfledim düşer o merak etmeharika birde onu tv nin ustune duvara astilardi yeni evde nereye koyarlar bilmem umarim kirilir
dua hakkimi boyle bisey e kullanmak daDuvara yazık yahuuuu üfledim düşer o merak etme
Olsun bak gör nasıl lazım oldudua hakkimi boyle bisey e kullanmak da
sagol abla her amin tabaktaki bir vesikaligi mahvetsin youtube yorumu gibi olduOlsun bak gör nasıl lazım oldu
Bebeyim ben en ince ayrıntısına kadar düşünmeden 2 günde yapmam kiafiet olsunnnnnnnnn
ya siz yapmışsınızdırda konuyu sonraya saklıosunuzdur
Neymiş dmek ki çok amin demek lazımmış ki kökten gitsinsagol abla her amin tabaktaki bir vesikaligi mahvetsin youtube yorumu gibi oldu
nie soruonnieğğğ ne
bal0ncaBu hangi yörenin şivesi
havanı sevsinler yavyummmmmBebeyim ben en ince ayrıntısına kadar düşünmeden 2 günde yapmam ki
aynen ablaNeymiş dmek ki çok amin demek lazımmış ki kökten gitsin
meraktannie soruon
bal0nca
havanı sevsinler yavyummmmm
bir sen bir ben birde bebekmeraktan
Arada hortlatalım bunu minnoşumaynen abla
tazeleyeylimArada hortlatalım bunu minnoşum
bir sen bir ben birde bebek
Cadde yakın ayrıca benim eve yakın inşaat çok ondan çabuk kirleniyor.Caddedemisin benimki cadde gibi de maalesef aynenn kirleniyorr
Öyleyim vallahiah bu anneler
hep oğlancı
sakin oglanin annesi oglanci olurÖyleyim vallahi
Abla şeker fabrikasının içinde daha doğrusu artık şekerin bahçelerinin bir kısmı yola ve bu tür kurumlara verildi.Havuz çarşıya yakın değil demi
Sende sağol canım benim