Et Yemekleri Denenmiş en başarılı ; Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz''Kırmızı Et Yemekleri''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    626
  • Anket Kapalı .
Ellerine sağlık abla. Afiyetle tüketin
Teşekkürler mavüşim sağol devam hala ocak isyanda,kalanıda sonraya artık sırtım tutuldu resmen
Ne olsun Paşam, şehzade denize açılacak bugün. Bir yandan ona poğaça falan yapıyorum, diğer yandan çantasını hazırlıyorum.

Sen nasılsın, kışlıklara başlamışsın?
Bu senede balığa devam herhalde demi,ellerine sağlık olsun koçum .
Bende iyiyim sağol,sadece domates var bu sene,sebzeler aşırı pahalı pazardan fasulye bakarım uygun bulursam konserve yaparım herhalde
Şifa olsun inşallah ablam
İnşallah yasocum sağol

Ablam, bu sene balık işi tam net değil. Müşteriler soruyor, ama fiyatlar malûm. Satılmayabilir.

Şehzadenin fabrikaya başlama durumu var, denizci arkadaşı da yanına istiyor. Bizim tedavi koşturmalarımız başladı, o yüzden balık satma işini rafa kaldırdık gibi görünüyor şu anda.

Her sezon açılışında O da açılır denize arkadaşının gırgırı ile, o yüzden hazırlık yapıyorum şehzadeye.

Bencede girmeyin bu sene balık işine,dediin gibi fiatlar zaten uçuk olacak satamazsan elinde kalır birde en güzeli olmaması bencede.
Emekli olduğu yeremi başlayacak gene,denizede açılsa yanlız kalacaksın bu sefer.
Tedavi işin şimdiden hayırlı uğurlu olsun canım benim,inşallah herşey gönlüne göre olur

Yok ablam, emekli olduğu yerden de çağırıyorlar ama yeni açılacak bir fabrikaya isteniyor.
Emekli olduğu fabrikanın referansı çok iyi olduğu İçin, oranın eski çalışanlarını tüm yeni fabrikalar kapmaya çalışıyor.
Bizim için de fabrikada olması daha iyi bu koşturmalı dönemimizde. Hem iş yükü de yok, 2 saat evraklara bakıp onaylamaları yapacak, sonra 5-6 saat boş oturuş.

İşbaşını bekliyor şu anda, Eylül’ün 3. haftası gibi başlayacak sanırım.

Amin ablacım.

En güzelide fabrika olması en azından çalışma şartları ve saatleride uygun herhalde.
Hiç düşünmeden kabul etsin bencede,,zaten yaşıda genç evde olsa olmaz en güzeli çalışması zaten.
Hayırlısı olsun şimdiden,en azından tedavi dönemindede yanında olur.

Aslında iyiden iyiye denize gitmeyi istiyordu, koşturmalar başlayınca diğer tekliflere sıcak bakmaya başladı.
Hatta haftasonları boş olacak ve sürekli müşteriler arıyor diye balık da satarız haftasonu diyordu.
Ben artık benden medet umma deyince vazgeçti.

Şehzade denizi seviyor birde,tutku onun için dmeek ki,diğer iş teklifi daha iyi .
B,rde soğukta satış filan yapıyordunuz anlatıyordun oda zor tabi.
En iyisini demişsin sende vazgeçmeside isabetliolmuş

Yaparken yoruyor ama sonrasında büyük rahatlık

İyi akşamlar kızlar
Şehir dışındayım, biraz önce namazda konu açılmıştır diye aklıma geldi
Nomıssız şeytan bir yarışma kalmıştı namazda aklıma getirnediği
Zaten netim sınırlı, zaten şehir dışındayım git başımdan dedim ama merak ettim geldim acaba kategori ney diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…