Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni ay yarın başlıyor Deynep’imİyi akşamlar kızlar
Şehir dışındayım, biraz önce namazda konu açılmıştır diye aklıma geldi
Nomıssız şeytan bir yarışma kalmıştı namazda aklıma getirnediği
Zaten netim sınırlı, zaten şehir dışındayım git başımdan dedim ama merak ettim geldim acaba kategori ney diye
Öfff bee heyecan yapmıştım yaa bende bamtım saat 8buçuk anam dedim geç kaldım ne olcaktı bugun acıklansaydı yavvYarın kız yarın
Dün tam okumadan baktım Nevoşun kategori başlayacak etiketine, tarihe dikkat etmedim, genelde 1 gün önceden hatırlatıyoruz ya bugün sandımYeni ay yarın başlıyor Deynep’im
Yeni Ay yarın bebişim,24 saat daha sabretÖfff bee heyecan yapmıştım yaa bende bamtım saat 8buçuk anam dedim geç kaldım ne olcaktı bugun acıklansaydı yavv
Ayın 1’i yarın Deynep’imDün tam okumadan baktım Nevoşun kategori başlayacak etiketine, tarihe dikkat etmedim, genelde 1 gün önceden hatırlatıyoruz ya bugün sandım
Şerbetli tatlılar da yazmışsın, Nevoş şerbetli tatlılar mı dedi yoksaÖfff bee heyecan yapmıştım yaa bende bamtım saat 8buçuk anam dedim geç kaldım ne olcaktı bugun acıklansaydı yavv
Büyüyü bozdun yasoAyın 1’i yarın Deynep’im
Zeytinyağlı dediŞerbetli tatlılar da yazmışsın, Nevoş şerbetli tatlılar mı dedi yoksa
Bozmasa mıydım acep?Büyüyü bozdun yaso
Gozüme çok geleyy sosyoooooooYeni Ay yarın bebişim,24 saat daha sabret
Ayyy kızzz neolduysa telefonum takıldııŞerbetli tatlılar da yazmışsın, Nevoş şerbetli tatlılar mı dedi yoksa
Alarmımı kurayımda erkenden yerimi alayımArkadaşlar merhaba 1 Eylül saat 20.00 da yeni kategorimiz başlayacakKatılmak isteyenleri bekliyoruz
Jenna16
@Kukrim
ASSOSyal
yasminsay
@C A N O
@MssPARE
deynepnaz
@Bal0ncuk
@berresuu
@Margaret Hale
@Msspinkie
@Blue_Peri
@KaramelDelisi
@Minik Meleklerim
@N E S L i
@N e V a
@Cemoos
@Dahliadivin
@JOYz
@Meryeemmm_
@Kelebek2356
@HanimKelesimiGetir
Oriana
WunderLost
X xnobodyx
@RedGirl
@LimonluAyran
Jou
Çocuklar nasıl bu arada küçük olan okula başlayacak mıydı unuttum yaşlarınıUrfa başka fırın kültürü burda da var ama Urfa gibi değil. Hakkınızda hayırlısı olsun canım
Kutlama yaparızBide yarın yıldönümümüz kocişle tam üstüne geldi