- 21 Kasım 2017
- 27.564
- 120.485
Günaydın
Masallah şekerciğimKonserve domates peşindeyim pişiyor 2 tencere devamı gelecek,yaklaşık 2o kilo filan evdede vardı yeter bizezaten çok hamaratım bugün
Maşallah ablacım ellerine sağlıkKonserve domates peşindeyim pişiyor 2 tencere devamı gelecek,yaklaşık 2o kilo filan evdede vardı yeter bizezaten çok hamaratım bugün
Teşekkürler şekercim sağolMasallah şekerciğimafiyetle yiyin
Teşekkürler nevoşum sağol,3.tencere pişiyor şimdi,sonrada menemenlik hazırlarım artıkMaşallah ablacım ellerine sağlık
Afiyet ile tüketin inşallahTeşekkürler şekercim sağol
Teşekkürler nevoşum sağol,3.tencere pişiyor şimdi,sonrada menemenlik hazırlarım artık
İnşallaj nevoşcum sağolAfiyet ile tüketin inşallah
Yasocum ne habersinHayırlı günler herkese
Nick değişmiş hoş geldin
HoşbuldumNick değişmiş hoş geldin
Urfa başkaBizim bu sene de olmadı il dışı bakalım bir yıl daha burdayiz seneye Allah kerimama diyoruz gidersek özleriz burayı. Oranın yemek kültürü nasıl Urfa yi arıyor musun bu konuda
Ellerine sağlık abla. Afiyetle tüketinKonserve domates peşindeyim pişiyor 2 tencere devamı gelecek,yaklaşık 2o kilo filan evdede vardı yeter bizezaten çok hamaratım bugün
Nasılsın canımHayırlı günler herkese
Ne olsun Paşam, şehzade denize açılacak bugün. Bir yandan ona poğaça falan yapıyorum, diğer yandan çantasını hazırlıyorum.Yasocum ne habersin
Çok şükür Canom, şehzadeyi gönderip temizliğe başlamak istiyorum.Nasılsın canım
Şifa olsun inşallah ablamKonserve domates peşindeyim pişiyor 2 tencere devamı gelecek,yaklaşık 2o kilo filan evdede vardı yeter bizezaten çok hamaratım bugün