Kız bunlarla yarışılır mıYv he he
Abla çekil aradan sen
Yemeğe göre sunum olmali daha dogrusu yemek ön planda olmalı oylelmasina ozen gosteriyorum birde ışık çok önemliFarklı tariflerini almasına seviniyorumSeneye herkes pirzola isteyecek
Ama bu kategoride sunumunda çok önemli olduğunu öğrenmiş olduk
Ben sana yarışılmaz dedmmmmmKız bunlarla yarışılır mı
Hepimizin ilkleri çok vahimYemeğe göre sunum olmali daha dogrusu yemek ön planda olmalı oylelmasina ozen gosteriyorum birde ışık çok önemliilk yaptığım tarifleri hatrlatrsin
Ama sonuncu olmadın demek gelişme varBen sana yarışılmaz dedmmmmm
Gaza getirdn yarıştırdın aha bak sonuç
41 oy nedir ya
Ilk yarismam iki ayri mezeydi maratona o gun başladım benHepimizin ilkleri çok vahim
İyi iş çıkarmışsın
Ya abla he he tmAma sonuncu olmadın demek gelişme varSanki biz her ay 100 oy alıyoruz
Ben 40 oy aldığımda oldu hiç pes etmedim
Bu sunumlarınla onların alakası yokIlk yarismam iki ayri mezeydi maratona o gun başladım ben
Teşekkür ederim ablacim
Ya abla he he tm
Ben ev ahalisine bile yaparımŞimdi siz misafr gelnce böyşe sunum mu yapıosnz Alla sen..
Koyun önlerine herkes tabağına alsn ya off
Kasmayın
Valla ben soframi donatıyorum ortaya yemeklerimi aliyorum süslüyorum resmen her zaman böyleyimŞimdi siz misafr gelnce böyşe sunum mu yapıosnz Alla sen..
Koyun önlerine herkes tabağına alsn ya off
Kasmayın
Yav artk insanlar sana alştğı için öyleBak 13. mü 15. mi ne olmuşumTavuk Yemekleri - Pratik Tavuk Yemekleri
Oylama için link dağıtmak,Oy istemek kesinlikle YASAKTIR... :KK200: 3 oy hakkınız bulunmaktadır.:KK200: Oylar aynı anda verilmektedir.Daha sonra 3(üç)oyu verme imkanınız bulunmamaktadır. Tavuk Tantuni - Bağdat Baharat Sponsorluğunda:KK56: Beşamel Soslu Garnitürlü Tavuk - Banvit Piliç...www.kadinlarkulubu.com
Valla hç uğraşamamBen ev ahalisine bile yaparım
Ben böyle yapsam eşim dünyanın sonunun geleceğini düşünürValla ben soframi donatıyorum ortaya yemeklerimi aliyorum süslüyorum resmen her zaman böyleyimbu tepsimi koydum esimle yedik adam o kadar alışmış ki hiç şaşırmıyor
Beni tanıdıkları için mi oy veriyorlar yaniYav artk insanlar sana alştğı için öyle
Herkes seni bilioooğğğğğğğğ
Valla hç uğraşamam
AynenValla ben soframi donatıyorum ortaya yemeklerimi aliyorum süslüyorum resmen her zaman böyleyimbu tepsimi koydum esimle yedik adam o kadar alışmış ki hiç şaşırmıyor
Yiyorum yaso da nebilim bikac kilo birden verdim anlamadım bendeAzıcık ye, İnan geçen gördüğümde korktum bu kıza ne olmuş diye
Bence evet sen zaten fasülyenim fasülyesinin fasülyesisinBeni tanıdıkları için mi oy veriyorlar yani
Nasıl verion banada söyleYiyorum yaso da nebilim bikac kilo birden verdim anlamadım bende. Geceleri falan ekmeğe devam edeyim ben
Tariflerim kötü adımdan alıyorum yaniBence evet sen zaten fasülyenim fasülyesinin fasülyesisin