Ben sizin yerinizde olsam istememDemek pasta yapacağız
Sağ ol canımOfff bende dün yemiştimm nevoş afiyetler olsun
Aynen onunla yarışılmaz.Ondan başka bir şey yapalımPasta olmasın lütfen
Ablamla yarışamam
YaaaBölümdeki arkadaşlar eylülde pasta istiyor. Ahhh bilseler aramızda senin gibi çok tehlikeli bir arkadaş var
Senin aslında sunumdan çok tarif almanla ilgili sıkıntı olabiliyor. Mesela bu tarifinde mantar çok tehlikeli bir yiyecekİnan sadece Bonfile olsaydı daha çok oy alabilirdi
Teşekkür ederim canım
Ama herkes elinden geleni yapıyor sende yapmalısınYaaaama pasta olsa ben haksızlık olmasın diye tabiki stantart şeyler yaparım..hatırlarsanız labneli pastada öyle yapmıştım ayrıca teşekkür ederim gururlandim mantarin bu kremalı hali çok yakışıyor ete ya ondan yapmak istedim..bi de biraz o anki hissiyatimın etkisinden dışarı çıkamıyorum benim kaosum
Pasta olmasiinnnn evde olmicam eylüldeAma herkes elinden geleni yapıyor sende yapmalısınHamama giren terler Ben pastaya pek sıcak bakmıyorum zaten
Daha iddialı tarifler seçmelisin
Pastam şekil önümden çekilPasta olmasın lütfen
Ablamla yarışamam
Herkes tutturmuş pasta olsun diyePasta olmasiinnnn evde olmicam eylülde
O ni demek şimdiDoğru, insan tanışmadığı birine küsemez de
Gerçi ordaki evimdede yapabilirim kategoriye katilmaya çalışacağımHerkes tutturmuş pasta olsun diye
Kk bu yıl tablo gibi duran tabağı seçti ya da zengin tabak seviyorEvet abla beklemiyordum bu kadar
İnşallah canımGerçi ordaki evimdede yapabilirim kategoriye katilmaya çalışacağım
Hep bakir mi olcak bu kezde zengin olsun dermişimKk bu yıl tablo gibi duran tabağı seçti ya da zengin tabak seviyor
Farklı tariflerini almasına seviniyorumHep bakir mi olcak bu kezde zengin olsun dermişim
Bende pasta yapamıyorumDaha biz yemeğiyapamıos..
Pasta deyolar
Offf tlfondan yazMıorm yağğğ