Et Yemekleri Denenmiş en başarılı ; Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz''Kırmızı Et Yemekleri''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    626
  • Anket Kapalı .
Bölümdeki arkadaşlar eylülde pasta istiyor. Ahhh bilseler aramızda senin gibi çok tehlikeli bir arkadaş var 😁
Senin aslında sunumdan çok tarif almanla ilgili sıkıntı olabiliyor. Mesela bu tarifinde mantar çok tehlikeli bir yiyecek🤗İnan sadece Bonfile olsaydı daha çok oy alabilirdi🤗❤️
Yaaa 🙈🙈ama pasta olsa ben haksızlık olmasın diye tabiki stantart şeyler yaparım..hatırlarsanız labneli pastada öyle yapmıştım 🥰🥰ayrıca teşekkür ederim gururlandim :KK52:mantarin bu kremalı hali çok yakışıyor ete ya ondan yapmak istedim..bi de biraz o anki hissiyatimın etkisinden dışarı çıkamıyorum 😀benim kaosum 🤣🤣

Yaaa 🙈🙈ama pasta olsa ben haksızlık olmasın diye tabiki stantart şeyler yaparım..hatırlarsanız labneli pastada öyle yapmıştım 🥰🥰ayrıca teşekkür ederim gururlandim :KK52:mantarin bu kremalı hali çok yakışıyor ete ya ondan yapmak istedim..bi de biraz o anki hissiyatimın etkisinden dışarı çıkamıyorum 😀benim kaosum 🤣🤣
Ama herkes elinden geleni yapıyor sende yapmalısın😁🤗❤️Hamama giren terler🤣Ben pastaya pek sıcak bakmıyorum zaten😁
Daha iddialı tarifler seçmelisin🤗❤️

Pasta olmasın lütfen
Ablamla yarışamam:silah:
Pastam şekil önümden çekil :rapci:
IMG_20220825_110312.jpg

X