Kıymet bilsinlerSağ ol canım bulmuşlar benim gibi gelini
Çok güzel oluyor,Evet yaa. Bende malzeme aldım soğuk baklava için. Bi ara yapacağım el açması bakalım
Onlarla aram iyi şükür her şeye değerlerKıymet bilsinlermasallah tü tü tüü gece gece tükürüğe boğdum amma ossun kem göze karşın
Maşallah abla iyilik saygı olsunda yeterkiOnlarla aram iyi şükür her şeye değerler
Çok şükür canımMaşallah abla iyilik saygı olsunda yeterki
Off harika görünüyorBuzluktaki burma baklava itinayla soğuk baklavaya dönüştürülür
Yarın görümcem götüreceğim
Eki Görüntüle 3120144
Sağ ol canım benimOff harika görünüyorellerine saglik abla
Bende de 2 gorumce var severim sayarım saolsunlar abla gibiler bana. Uzağiz diye mi acabaSağ ol canım benim
Olabilir canım yakın yaşamak lazımBende de 2 gorumce var severim sayarım saolsunlar abla gibiler bana. Uzağiz diye mi acaba
Şahsen ben rahatsız etmek istemiyorum zaten herkese yazıyorsunuz yük olurum gibi düşünüyorum...ama buraya katılmamin sebebi zaten bilmediklerimi öğrenmek...Ama sormuyorlar
Sürekli telefonlaşiriz yilda 1 ay görüşüyoruz yüz yüze onda da hiç takışmadk şimdiye kadar. Tu tü maşallah bana 1 ay yetiyo fazlasını bilememOlabilir canım yakın yaşamak lazım
Bizim gelin beni sevmez meselaAma benim eltim ve görümceme aram çok iyidir
Aşkolsun neden rahatsız olayımŞahsen ben rahatsız etmek istemiyorum zaten herkese yazıyorsunuz yük olurum gibi düşünüyorum...ama buraya katılmamin sebebi zaten bilmediklerimi öğrenmek...aktif olarak yazmasam da fırsat buldukça bakıyorum hep
Nevoş asla rahatsz olmaz kem kum etmeden her yoruma cevap verir canımız oŞahsen ben rahatsız etmek istemiyorum zaten herkese yazıyorsunuz yük olurum gibi düşünüyorum...ama buraya katılmamin sebebi zaten bilmediklerimi öğrenmek...aktif olarak yazmasam da fırsat buldukça bakıyorum hep
Tabikide oluruz, bir msj uzağız sadeceAşkolsun neden rahatsız olayımBen özelde daha aktifim Ne zaman istersen yazabilirsin Bence sunumda iyi olan çoğu arkadaş destek olur
Maşallah canımSürekli telefonlaşiriz yilda 1 ay görüşüyoruz yüz yüze onda da hiç takışmadk şimdiye kadar. Tu tü maşallah bana 1 ay yetiyo fazlasını bilemem
Nevoş asla rahatsz olmaz kem kum etmeden her yoruma cevap verir canımız obu topik herkese açık herkes elinden geldigince yazar yardimci olur birbirine
Derdinizi, sıkıntınız bile yazabilirsinizTabikide oluruz, bir msj uzağız sadece
Hiç şüphem yokAşkolsun neden rahatsız olayımBen özelde daha aktifim Ne zaman istersen yazabilirsin Bence sunumda iyi olan çoğu arkadaş destek olur
Derdinizi, sıkıntınız bile yazabilirsiniz
Kapım hep açık
Bölümdeki arkadaşlar eylülde pasta istiyor. Ahhh bilseler aramızda senin gibi çok tehlikeli bir arkadaş varHiç şüphem yokçok sağolun inşallah şöyle yoğunluğu atlatıp sakin sakin yapabildigim bi ayda bol bol tavsiye alacağım