Et Yemekleri Denenmiş en başarılı ; Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz''Kırmızı Et Yemekleri''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    626
  • Anket Kapalı .
Olabilir canım yakın yaşamak lazım
Bizim gelin beni sevmez meselaAma benim eltim ve görümceme aram çok iyidir
Sürekli telefonlaşiriz yilda 1 ay görüşüyoruz yüz yüze onda da hiç takışmadk şimdiye kadar. Tu tü maşallah bana 1 ay yetiyo fazlasını bilemem

Aşkolsun neden rahatsız olayımBen özelde daha aktifimNe zaman istersen yazabilirsin Bence sunumda iyi olan çoğu arkadaş destek olur

Nevoş asla rahatsz olmaz kem kum etmeden her yoruma cevap verir canımız o bu topik herkese açık herkes elinden geldigince yazar yardimci olur birbirine

Sürekli telefonlaşiriz yilda 1 ay görüşüyoruz yüz yüze onda da hiç takışmadk şimdiye kadar. Tu tü maşallah bana 1 ay yetiyo fazlasını bilemem
Maşallah canım
Benim görümcem benden 8 ay küçükEvlendiğimde o bekardı. Bana hep arkadaş olmuştur. Hatta konuşurduk sen evlenince ne yapacağım derdim. Çok sık yüzyüze görüşmüyoruz. Ama telefonda çok konuşuruz. Kız kardeşimden daha yakındır bana Hep destek olmuştur. Tabi bende ona

Aşkolsun neden rahatsız olayımBen özelde daha aktifimNe zaman istersen yazabilirsin Bence sunumda iyi olan çoğu arkadaş destek olur
Hiç şüphem yok çok sağolun inşallah şöyle yoğunluğu atlatıp sakin sakin yapabildigim bi ayda bol bol tavsiye alacağım

Hiç şüphem yok çok sağolun inşallah şöyle yoğunluğu atlatıp sakin sakin yapabildigim bi ayda bol bol tavsiye alacağım
Bölümdeki arkadaşlar eylülde pasta istiyor. Ahhh bilseler aramızda senin gibi çok tehlikeli bir arkadaş var
Senin aslında sunumdan çok tarif almanla ilgili sıkıntı olabiliyor. Mesela bu tarifinde mantar çok tehlikeli bir yiyecekİnan sadece Bonfile olsaydı daha çok oy alabilirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…