İsteyene atış serbest
Vereceğim aşkom ,amin canımsınÇıkınca mutlaka bize haber ver
Hayırlısı olsun
Anladım canım, inşallah temiz çıkar.Tiroid sindygrafi çektirmişti
Aslında sac kavurma eti daha minik doğranıyor bende iri oldu diye eleştiri alırım diyordumSunum çok güzel 10 numara. Ama etler minik kalmış gözükmüyor, et daha ön planda olsaydı.
Aynen aşkom ikiside var
Yeni ultrason çektirdim,
Sende de etlerde biraz sıkıntı var, net ve parlak değil. Yoksa sunum muhteşör.Sunum çok güzel 10 numara. Ama etler minik kalmış gözükmüyor, et daha ön planda olsaydı.
Aşkom seninde kelebeğin, arın varmışVereceğim aşkom ,amin canımsın
Aşkom neyimiz düzgünaynen aşkom,maalesef
Aynen çekim uzak olduğundan gözükmüyor. Ama görsellik olarak çok güzel herkes görselliği oy vermiyor kiAslında sac kavurma eti daha minik doğranıyor bende iri oldu diye eleştiri alırım diyordum
Çekim uzak oldu aslındaBenim içime sinmedi ama çözemedim sorunu
Karakterimiz hariç her şey bozuk askoAşkom neyimiz düzgün
Zaten ben de beğenmedim etlerin duruşunu, eklemeyeceğim dedim, razı ettiler beni. Kasaba doğrattmış eşim eti, ben doğrasam daha muntazam olurduSende de etlerde biraz sıkıntı var, net ve parlak değil. Yoksa sunum muhteşör.
Ya ben bunu daha öncede yapmıştım. O zaman sunum iyi olmamıştı. Sayfama eklemek için bu tarifi seçtim. Yapmazsam içimde kalacaktı. Oy falan önemli değilAynen çekim uzak olduğundan gözükmüyor. Ama görsellik olarak çok güzel herkes görselliği oy vermiyor ki
Anladım.nevoş bakalımmFark çok değil orası belli olmaz. Son ana kadar bekleyeceğiz
40 oy almışım 100 oy alanı eleştiriyorum, şaka gibiYa ben bunu daha öncede yapmıştım. O zaman sunum iyi olmamıştı. Sayfama eklemek için bu tarifi seçtim. Yapmazsam içimde kalacaktı. Oy falan önemli değilBaktım nette hiç güzel sunum yok. Yani örnek olacak bir sunum yok.
Öyle olunca kafama göre takıldım. Gelen tarifler biraz planımı bozdu ancak bu kadar oldu. İşin özü benim için görsel yeterliydi
Eleştir bebeğim sana helal olsun40 oy almışım 100 oy alanı eleştiriyorum, şaka gibi
Tanışıormuyuz?