Et Yemekleri Denenmiş en başarılı ; Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz''Kırmızı Et Yemekleri''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    626
  • Anket Kapalı .
en sonuncu oldum taş kebabiyi kimseyi sevmiyyyyyy :mad: :mad:
Ama bak sunumda hataların var. Akşam çekmişsin karanlık olmuş🤷Yön hataların var. Bunları araştırırsan ya da burada iyi sunum yapan arkadaşlarla görüşürsen gelişebilir.
Ben sac kavurma için bir sürü sunum baktım, video izledim. Ama yinede düşündüğüm gibi olmadı🤷Yoksa tabak, çanak, örtü mühim değil☺️

Ben olsam şöyle sunardım☺️
images.jpeg

Ya da şöyle
images (1).jpeg

Ama bak sunumda hataların var. Akşam çekmişsin karanlık olmuş🤷Yön hataların var. Bunları araştırırsan ya da burada iyi sunum yapan arkadaşlarla görüşürsen gelişebilir.
Ben sac kavurma için bir sürü sunum baktım, video izledim. Ama yinede düşündüğüm gibi olmadı🤷Yoksa tabak, çanak, örtü mühim değil☺️
Benim sunum nasıl peki bendemi gerideyim🙄

Benim sunum nasıl peki bendemi gerideyim

Eşimin yeğeni bayram öncesi yapıp bayramda pişirdiğini hiçbirşey olmadığını söyledi.
Bence de olur. Çünkü hazır yufkadan börek yapınca sosuyla beraber dolaba koyuyorum ben iyice çekiyor, daha güzel oluyor ertesi güne. Yumurta var, yağ var, hamurlaşacağını sanmam. Hamurlaşsa kaynar suya girince hamurlaşırdı. 🤔
👍🏻👍🏻 Doğru...ilk defa deneyeceğim bu şekilde normalde siparişleri aynı gün yapıyorum taze olsun diye de bugün böyle oldu 🤭🥰

Benim sunum nasıl peki bendemi gerideyim
Senin sunumu geçen oğlum yorumladı☺️
Diyor anne çok lezzetli olmuş. Ama ben bunu ne ile yiyeceğim ekmek yok, salata yok, ayran yok o kaşıkla bu yenir mi🙈Neden böyle bir sunum yapmış dedi.
Katılmadım desem yalan olur😁
Yani sunum eksik canım 🥰Yoksa çok lezzetli görünüyor. Kk gördüğümüz üzere dolu dolu sunum seviyor🥰
Yani hepimizin eksikleri hataları var. Ama Oylamada iştah açıcı olması ve sunum çok etkili oluyor🥰

Diyor anne çok lezzetli olmuş. Ama ben bunu ne ile yiyeceğim ekmek yok, salata yok, ayran yok o kaşıkla bu yenir mi🙈Neden böyle bir sunum yapmış dedi.
Yani sunum eksik canım 🥰Yoksa çok lezzetli görünüyor. Kk gördüğümüz üzere dolu dolu sunum seviyor🥰
Yani hepimizin eksikleri hataları var. Ama Oylamada iştah açıcı olması ve sunum çok etkili oluyor🥰
Ya beenn :KK53: :110::KK69::rolleyes:

Yaa böyle yarışma sonlarında sunumlarımızı mı eleştirsek, yorumlasak acaba 😁

Benim var neler yapabilirim :KK53:
Patlıcan, kırmızı biber közleyip dolaba at.
Kırmızı biber, domates robota çek dolaba at Çiğ köfte ve bazı yemekler için iyi oluyor.
Bezelye, barbunya, taze fasulye koy. Karnıyarık yapıyorum hatta içimizde yapıp koyuyorum. Hazır yemek sadece pişiriyorum.
Ya ben bunları koyuyorum ama ben mesela içli köfte, baklava, börek, mantı, poğaça koymak istiyorum. Şimdi dolapta baklava var, kiraz yaprağı sarması, lahmacun, gözleme var. Ama kışa doğru bunları koyamıyorum. Ancak kışlık.

X