- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
Bende diğer iki şapkamıModa yarışmasında birinci olmadığımız anlaşıldı demek ki
İkinci şapkamızı isteriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende diğer iki şapkamıModa yarışmasında birinci olmadığımız anlaşıldı demek ki
İkinci şapkamızı isteriz
Bende diğer iki şapkamı
Sende ki sapkalar ile Malatya'dan Konya'ya yol olur ablaBende diğer iki şapkamı
Çalış seninde oluryaaa o şapkalıyı bende istiyooooommmmm
Ama yokSende ki sapkalar ile Malatya'dan Konya'ya yol olur abla
en sonuncu oldum taş kebabiyi kimseyi sevmiyyyyyyÇalış seninde olur
Ama bak sunumda hataların var. Akşam çekmişsin karanlık olmuşYön hataların var. Bunları araştırırsan ya da burada iyi sunum yapan arkadaşlarla görüşürsen gelişebilir.en sonuncu oldum taş kebabiyi kimseyi sevmiyyyyyy
O yanındaki arı neoluyoSende ki sapkalar ile Malatya'dan Konya'ya yol olur abla
Benim sunum nasıl peki bendemi gerideyimAma bak sunumda hataların var. Akşam çekmişsin karanlık olmuşYön hataların var. Bunları araştırırsan ya da burada iyi sunum yapan arkadaşlarla görüşürsen gelişebilir.
Ben sac kavurma için bir sürü sunum baktım, video izledim. Ama yinede düşündüğüm gibi olmadıYoksa tabak, çanak, örtü mühim değil
Mutlaka..bugün yapacağım yarın atarım sonucuDeneyimini paylaş bizimle
Benim sunum nasıl peki bendemi gerideyimAma bak sunumda hataların var. Akşam çekmişsin karanlık olmuşYön hataların var. Bunları araştırırsan ya da burada iyi sunum yapan arkadaşlarla görüşürsen gelişebilir.
Ben sac kavurma için bir sürü sunum baktım, video izledim. Ama yinede düşündüğüm gibi olmadıYoksa tabak, çanak, örtü mühim değil
Doğru...ilk defa deneyeceğim bu şekilde normalde siparişleri aynı gün yapıyorum taze olsun diye de bugün böyle olduEşimin yeğeni bayram öncesi yapıp bayramda pişirdiğini hiçbirşey olmadığını söyledi.
Bence de olur. Çünkü hazır yufkadan börek yapınca sosuyla beraber dolaba koyuyorum ben iyice çekiyor, daha güzel oluyor ertesi güne. Yumurta var, yağ var, hamurlaşacağını sanmam. Hamurlaşsa kaynar suya girince hamurlaşırdı.
Benim var neler yapabilirimDerindondurucum olsa neler neler yapacağım ama yok
Tamam canım inşallahMutlaka..bugün yapacağım yarın atarım sonucu
Senin sunumu geçen oğlum yorumladıBenim sunum nasıl peki bendemi gerideyim
Ya beennSenin sunumu geçen oğlum yorumladı
Diyor anne çok lezzetli olmuş. Ama ben bunu ne ile yiyeceğim ekmek yok, salata yok, ayran yok o kaşıkla bu yenir miNeden böyle bir sunum yapmış dedi.
Katılmadım desem yalan olur
Yani sunum eksik canım Yoksa çok lezzetli görünüyor. Kk gördüğümüz üzere dolu dolu sunum seviyor
Yani hepimizin eksikleri hataları var. Ama Oylamada iştah açıcı olması ve sunum çok etkili oluyor
Yaa böyle yarışma sonlarında sunumlarımızı mı eleştirsek, yorumlasak acabaSenin sunumu geçen oğlum yorumladı
Diyor anne çok lezzetli olmuş. Ama ben bunu ne ile yiyeceğim ekmek yok, salata yok, ayran yok o kaşıkla bu yenir miNeden böyle bir sunum yapmış dedi.
Katılmadım desem yalan olur
Yani sunum eksik canım Yoksa çok lezzetli görünüyor. Kk gördüğümüz üzere dolu dolu sunum seviyor
Yani hepimizin eksikleri hataları var. Ama Oylamada iştah açıcı olması ve sunum çok etkili oluyor
Patlıcan, kırmızı biber közleyip dolaba at.Benim var neler yapabilirim