- 7 Aralık 2019
- 8.397
- 32.213
Tisort nalaka ama cafcafli profilin oldu bayaÇok güzel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tisort nalaka ama cafcafli profilin oldu bayaÇok güzel
Kombin yapıyoruz. 3. kazanma da pantolonTisort nalaka ama cafcafli profilin oldu baya
O tişört nePınardan dolayı bence o arı
Aaa şef önlüğü mu ooKombin yapıyoruz. 3. kazanma da pantolon
Kazen bonkör davranıyorO tişört ne
Kurt teklifim hala geçerli. Hani “Bu işin kurdu olduk.” anlamında. Ama bağırsak kurdu değil.
Anlık Kazen
Pınar herhalde. Profilde Pınar yazsa daha iyiydi ya. Sesu olsa istemem de, Pınar iyi ahsjsjjsjAma sendede var bende istiyoruummm
Ben pehlivan istiyorumKurt teklifim hala geçerli. Hani “Bu işin kurdu olduk.” anlamında. Ama bağırsak kurdu değil.
Ben niye az oy aldımBen pehlivan istiyorum
Yenilen pehlivan…
Aaa o zaman kelebek sesununsa ayarlarimPınar herhalde. Profilde Pınar yazsa daha iyiydi ya. Sesu olsa istemem de, Pınar iyi ahsjsjjsj
Çok şaşkınımBen niye az oy aldım
Rozetler kismi yok profilde ayarlayamadim ahhahahaAaa o zaman kelebek sesununsa ayarlarim
Bende.............Çok şaşkınım
ben yarışa giriyom giriyom kazanamiyom en son az oy alinca pes edesim geliyor yaaYaaa banada banada taç
Evet evet ,negzelNevreste nevoşun pembe bir kepi var
Herkes ilk basta öyle oluyor,mutfak sürekli gelişen,değişen bir şey, çalışa çalışa olur elbetben yarışa giriyom giriyom kazanamiyom en son az oy alinca pes edesim geliyor yaa
Hemşom yeşil elmaEvet evet ,negzel