- 3 Haziran 2015
- 36.921
- 118.964
- 35
yakınız:) ben bilecik.Evet migim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yakınız:) ben bilecik.Evet migim
Ben hiç bahce sunumu yapmadim yemek masami duzenleyip sunumlarimi hep 10 a yakin sunumum var 1 defa kazandimkendi güneşi bahçeli sunumlar mutlaka kazaniliyordu ben burayi bayadir biliyorum.. böle yarışan mutlaka kazaniyordu.. ben üşendim üşengeçlikten kaybediyom
biz de hiçbir şey yok biz napakAl kanka feda olsn
Zaten kmse bizi sevmio
Arısınız ondan hıh
sans işi ya işte bahçeli olan sunum kazanmişti ben yarışa katilmişim o zaman biliyorum.Ben hiç bahce sunumu yapmadim yemek masami duzenleyip sunumlarimi hep 10 a yakin sunumum var 1 defa kazandim
Herkes sunuma oy vermiyor kimi bildigi tada kimi sunuma kimi sevdigi yemege vs vs yani şans birazda yoksa herkes emek veriyor
E sen de kap canımsans işi ya işte bahçeli olan sunum kazanmişti ben yarışa katilmişim o zaman biliyorum.
hemde herkesin sevdiği yemegi olacak eee hemen kapıyolar o tarifi
Benim birinci oldugum tarifi kendim uyarlamiştim herkesin sevdiği değilde çoğunluğun tercih ettiği sunum veya yemek kazaniyor diyelim.sans işi ya işte bahçeli olan sunum kazanmişti ben yarışa katilmişim o zaman biliyorum.
nevoşla konuşuyorum ama açilinca ben geç görüyorum mesaji . bak şimdi bu yariş açildi ertesi gün gördüm.E sen de kap canım
Her ayın birinde saat 8 gibi yeni konu açılır :)nevoşla konuşuyorum ama açilinca ben geç görüyorum mesaji . bak şimdi bu yariş açildi ertesi gün gördüm.
eylül 1 inde mi gelicek.Her ayın birinde saat 8 gibi yeni konu açılır :)
Bi aksilik cikmazsa eveteylül 1 inde mi gelicek.
yakınız:) ben bilecik.
Hemşo ben vereyim 2 kere kitla,ver geriAynen yaaaa başlayıp bırakmak olmaz şimdi hemso
Oo ısırik elmaaHemşo ben vereyim 2 kere kitla,ver geri
Sunum önemli canım ve ışıksans işi ya işte bahçeli olan sunum kazanmişti ben yarışa katilmişim o zaman biliyorum.
KaşındınızAy bu şapkalar kaldı iyi mii
Benim 5 taneydiAy bu şapkalar kaldı iyi mii
Senin niye tişörtün yokBenim 5 taneydi