• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Et Yemekleri Denenmiş en başarılı ; Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz''Kırmızı Et Yemekleri''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    626
  • Anket Kapalı .
kendi güneşi bahçeli sunumlar mutlaka kazaniliyordu ben burayi bayadir biliyorum.. böle yarışan mutlaka kazaniyordu.. ben üşendim:KK70: üşengeçlikten kaybediyom :KK70:
Ben hiç bahce sunumu yapmadim yemek masami duzenleyip sunumlarimi hep 😁 10 a yakin sunumum var 1 defa kazandim 🤪
Herkes sunuma oy vermiyor kimi bildigi tada kimi sunuma kimi sevdigi yemege vs vs yani şans birazda yoksa herkes emek veriyor 😁

Ben hiç bahce sunumu yapmadim yemek masami duzenleyip sunumlarimi hep 😁 10 a yakin sunumum var 1 defa kazandim 🤪
Herkes sunuma oy vermiyor kimi bildigi tada kimi sunuma kimi sevdigi yemege vs vs yani şans birazda yoksa herkes emek veriyor 😁
sans işi ya işte bahçeli olan sunum kazanmişti ben yarışa katilmişim o zaman biliyorum.
hemde herkesin sevdiği yemegi olacak eee hemen kapıyolar o tarifi :D

sans işi ya işte bahçeli olan sunum kazanmişti ben yarışa katilmişim o zaman biliyorum.
hemde herkesin sevdiği yemegi olacak eee hemen kapıyolar o tarifi :KK70:
Benim birinci oldugum tarifi kendim uyarlamiştim herkesin sevdiği değilde çoğunluğun tercih ettiği sunum veya yemek kazaniyor diyelim.

hemde herkesin sevdiği yemegi olacak eee hemen kapıyolar o tarifi :KK70:
Sunum önemli canım ve ışık☺️
Kendimize hazırlar gibi değil özel misafire hazırlar gibi yapmalıyız. Burada insan içine çıkıyoruz😁

Back