- 28 Haziran 2011
- 59.372
- 149.809
Olur kuzu pes etme ben bir yılda birinci oldumben yarışa giriyom giriyom kazanamiyom en son az oy alinca pes edesim geliyor yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur kuzu pes etme ben bir yılda birinci oldumben yarışa giriyom giriyom kazanamiyom en son az oy alinca pes edesim geliyor yaa
Sigara bırakanlara veriyordu patron,sonra gitmişti,simdi gelmişHemşom yeşil elma
sunumlar yarışıyor yemekler degil..Herkes ilk basta öyle oluyor,mutfak sürekli gelişen,değişen bir şey, çalışa çalışa olur elbet
1 tane alıver numuneliksunumlar yarışıyor yemekler degil..
biliyorum benim sunum hiç güzel degildi jenna.tabak almam hiç 8 senelik tabagim bu hep ayni tabakla yerim yer yok evde minimalilk var içmde
sunum çok emek harcaniyor bak bahçem var çikmaya bile üşendimOlur kuzu pes etme ben bir yılda birinci oldum
O zaman hiç şikayet etme Migisunum çok emek harcaniyor bak bahçem var çikmaya bile üşendim
bi dahakinde bomba gibi gelecek inş...O zaman hiç şikayet etme Migi
Ayyy sigara mı icseydimSigara bırakanlara veriyordu patron,sonra gitmişti,simdi gelmiş
Ooooooo kafayı yiyoruz sunum için,ben taaa evin üstüne bütün eşyaları taşıyorumsunum çok emek harcaniyor bak bahçem var çikmaya bile üşendim
Bravo ,bekliyorumbi dahakinde bomba gibi gelecek inş...
Diyette 2 kez mezun oldum. O eski madalyam geri gelmişNevreste nevoşun pembe bir kepi var
Artık geç gibi sankiAyyy sigara mı icseydim
kendi güneşi bahçeli sunumlar mutlaka kazaniliyordu ben burayi bayadir biliyorum.. böle yarışan mutlaka kazaniyordu.. ben üşendim üşengeçlikten kaybediyomOoooooo kafayı yiyoruz sunum için,ben taaa evin üstüne bütün eşyaları taşıyorum
YakiyorsunDiyette 2 kez mezun oldum. O eski madalyam geri gelmiş
abla diyet acildi mi ya seabahar geri döndü müDiyette 2 kez mezun oldum. O eski madalyam geri gelmiş
Artık üşenme beybikendi güneşi bahçeli sunumlar mutlaka kazaniliyordu ben burayi bayadir biliyorum.. böle yarışan mutlaka kazaniyordu.. ben üşendim üşengeçlikten kaybediyom
Aynen yaaaa başlayıp bırakmak olmaz şimdi hemsoArtık geç gibi sanki
en iyisi tarifi olan kapiyor neyi birinci olursa..Artık üşenme beybi
sen bursali misinAynen yaaaa başlayıp bırakmak olmaz şimdi hemso
Evet migimsen bursali misin